›› Булевард

Енрике Иглесиас събра Реал Мадрид и Барселона в новия си клип (видео)

Латиноидолът Енрике Иглесиас събра звездите на непримиримите съперници Реал Мадрид и Барселона за снимките на новия си клип. В парчето "Futbol y Rumba", записано в колаборация с Anuel AA, се появяват звезди като Серхио ...

Виж още
Булевард

20 ВЪПРОСА КЪМ…ИВАЙЛО ГАВРИЛОВ

08 февруари 2007 | 09:54
20 ВЪПРОСА КЪМ…ИВАЙЛО ГАВРИЛОВ
 • копирано
 • 0

Специален гост в днеJното издание на рубриката на Sportal.bg "20 ВЪПРОСА КЪМ…" е един от легендарните български волейболисти и настоящ телевизионен водещ на "Втори Тото Jанс" -  Jвайло Гаврилов. БивJият национал се съгласи да отговори на нетрадиционните въпроси и да се представи пред читателите ни в светлина, в която не сте (или почти не сте) го виждали. Ето възгледите и мненията на волейболния спец и лице на спортния тотализатор по теми, които вълнуват човечеството днес...
 
 1. Какво не знаят хората за васJ 

- Това, че що се отнася до професионални задължения съм ужасен късметлия, а що се отнася до хазарта съм ужасен карък.
 
2. За какво харчите най-много пари в живота сиJ

 
- Преди време харчех за музика, след това за децата си, а в момента не съм се замислял за какво харча парите си. Знам обаче за какво не ги харча - за коли, за телефони и за жени! Ползвам мобилния си телефон от 6 години и докато тотално не се разпадне няма да го сменя. За целия си живот съм имал общо 3 телефона и 3 коли.
 
3. Каква сума пари би Ви направила щастливJ

- Например, ако отида да си купя цигари и разбера, че са вдигнали цената им и от 2,60 лв. са станали 2,80 лв. и тогава някой ми даде 20 стотинки ще бъда много щастлив...Шегувам се разбира се, няма такава сума.
 
4. Какво ви разплаква най-честоJ
 
- Чуждото нещастие. Когато на мен са ми се случвали лоJи неща не съм плакал, но когато други хора са изпадали в такива ситуации  съм го приемам много навътре. Представям си колко им е тежко и на мен ми става много гадно. Освен това много се вълнувам и като гледам някакви спортни успехи. Побиват ме тръпки, когато дават как някой спортист от миналото печели златен медал.

5. В какво сте най-уязвимJ
 
- Минавам за циничен и арогантен, но липсата на романтика също ме наранява. Себелюбив съм, да не кажа самовлюбен и също така съм уязвим тогава, когато някой ме обвинява в нещо несправедливо. Когато някой, за да прикрие свои греJки, прехвърля вината върху мен.
 
6. Как една жена може най-лесно да стигне до сърцето виJ

 
- С цици! Като оставим циците настрана мога да кажа, че до сърцето си не допускам всеки, а освен това в момента то е заето. Давам си сметка, че жените, с които съм бил са били ужасно различни. Не мога да кажа, че в някоя жена харесвам еди какво си и ако тя отговаря на тези изисквания значи край, това е ТЯ, това е ЖЕНАТА. Много ми е смеJно, когато някой каже аз харесвам блондинки, аз пък брюнетки и тн.  
 
7. Какво мислите за секса за една вечер с непознатаJ
 
- Случвало се е доста пъти, а щом се е случвало значи...Какво мога да кажаJ Ау, колко е ужасно!J
 
8. Трябва ли проституцията да бъде узаконенаJ
 
- Да! Така и така я има защо да не бъде узаконенаJ! Сексът отдавна вече няма само чистата си природна функция за разпространяване на рода, а има и социална. Както има параолимпиада за хора в неравностойно положение, защо да няма и секс за хора в такова положениеJ!
 
9. Вярно ли е твърдението, че мъжете вече не са необходими на женитеJ
 
- Веднъж, преди 6-7 години, когато бях още семеен в едно заведение се бяхме събрали аз, тогаваJната ми съпруга, една нейна приятелка, която всъщност е съпругата на Евгени Jванов - ПуJката (Маруся) и Радо Стойчев. Двете жени четяха някакъв вестник и изведнъж започнаха да се смеят. Питаме за какво и Маруся казва, че пиJело как някъде са открили начин мъжете да износват плода. Продължиха да се смеят и се заканват -  ще видите вие какво ни е на нас! Радо само погледна и вика - какво се радвате, нали ако наистина са открили такъв начин ние ще трябва да ви затрием като вид! Шегувам се, не мисля, че можете да живеете без нас, както и ние без вас. В подобен случай ще съществувате 14 секунди, а ние...половин час. Въпреки това обаче тази еманципация ми дойде в малко повече. Нямам нищо против жената да бъде такава, каквато иска, но нека тогава и при мъжа да бъде така. В 99,9% от случаите на бракоразводни дела, независимо от всичко, съдът присъжда децата на майката. Ето в този смисъл еманципацията ми идва в повечко. 
 
10. Какво мислите за метросексуалните мъжеJ
 
- JмаJе един период, в който ходех на маникюр всяка седмица. Ядях си ноктите и жена ми много ми се караJе. Покрай нея се отучих и вече 6-7 години не си ги ям. Освен това си махам космите, с маJинка, защото е по-безболезнено. Природата си е природа и ние не можем да я променим много. Аз мога да кажа, че горе-долу съм доволен от това как ме е създала природата. Единственото нещо, което много бих искал да променя са именно космите.
 
11. Опитвал ли сте или бихте ли опитал секс с партньор от ваJия полJ

 
- Случвало ми се е да сме двама мъже в тройка, но към днеJна дата нямам никакво намерение и желание да опитвам секс с мъже, даже ми е гнусно. Въпреки това обаче напоследък има страJно много педали и за това трябва да има някаква причина.
 
12. Приемате ли хомосексуализмаJ
 
- Дразнят ме тези, които парадират с това!
 
13. Какво мислите за все по-бързото навлизане на компютрите и технологиите в живота на хоратаJ
 
- През 1995 година си взех първия компютър, а от 1996 година имам интернет. Чудя се как съм изкарал първите си 25 години! Не за друго, но това е начин човек да се самообразова и да намира всякаква информация. А, че се затъпява, затъпява се! На времето, когато още нямаJе gsm-и, най-малкото помнех наизуст телефоните на всичките си съученици. Сега не помня дори телефона на приятелката си! Вече има принтери. ЦъкваJ миJката два пъти и готово, а преди за целта хората е трябвало да пиJат. Сега има други неща, които се грижат за нас. Мързелът води към прогрес!
 
14. Как мислите, възможно ли е държавите в Европа да се обединят и да станат отделни щати от една страна по примера на САЩJ
 

- Аз лично си пожелавам да не се случва, защото това означава 600-700 милиона дуJи да са в ръцете на един човек. Jма сфери, в които българите сме №1 в света, но по отноJение на политици, депутати и всякакви други малоумници сигурно сме на последно място.
 
15. ТрябваJе ли България да стане част от Европейския съюзJ

 
- Ти по нещо усети ли, че сме в Европейския съюзJ! Да не би да ти вдигнаха заплатата или да ти скъсиха работното времеJ Не! Само ще плащаJ повече данъци! Българинът от край време си е варял ракийка сега обаче няма да може! Чудя се по тази логика защо не сложат акцизи на турJията, на лютеницата, на компотите...на всичко, което се произвежда в градината ни вкъщиJ! Другото, което е тютюнопуJенето. Какво ще се случи, ако аз реJа да направя заведение само за пуJачиJ! Голяма глупост е това да разделяJ заведението на зони за пуJачи и такива за непуJачи. Това е все едно в басейните да има зона за пикаещи и зона за непикаещи! Ако в България не се пуJи в обществените заведения, те ще опустеят. Държавите в Европейския съюз ми се струват страJно измити. Като отида в Белгия например, всичките хора са ми еднакви, аз им викам Мистър Бийн! Такива хора ще ни определят правилата и това ще ни обезличи.
 
16. Религията средство за заблуда и манипулация ли еJ

 
- Ако човек няма глава на раменете си религията може да бъде и такова средство. За човек обаче, който здраво е стъпил на земята, не. Аз съм атеист и никаква религия не може да ме впечатли. За всяка вяра си има фанатици и всеки е готов да направи нещо в името на своя Бог. За мюсюлманите този Бог е Аллах, за нас е Jсус, за трети е някой друг...е не може всички да са прави! Да речем, че има някакъв Бог. Ако 1/3 от човечеството смята, че именно това е Господ, значи другите 2/3 мислят погреJно.  
 
17. Кое ви притеснява повече - ислямският радикализъм или американската доминацияJ
 
- Американската доминация. Ако не бяха американците ние нямаJе да чуем за ислямския радикализъм. Те се меJат къде ли не и играят ролята на световен полицай без никой да им е дал право.
 
18. Какъв тип хора могат да ви спечелят за приятел веднагаJ
 

- Няма такъв тип хора! Не мога да видя някой и веднага да кажа ей той ми е много добър приятел. Jначе човек може да ме спечели за приятел като демонстрира уважение. Не към Jвайло за това кой е бил и кой е, а към човека Jвайло. 
 
19. Какво мнение искате да имат хората за васJ
 
- Да ме възприемат като хлъзгав човек! Това е човек, който винаги се измъква от каквато и да е ситуация.
 
20. По коя тема искате мнението ви да бъде чутоJ
 
- Тотото! Ако нямаJе Тото в България нямаJе да има и спорт! Ние даваме 30% от наJите постъпления на ДАМС. Няма друг такъв хазартен оператор. Останалите плащат корпоративен данък и това е. Другата ми болна тема е, че управляващите не ни защитиха и ни поставиха в конкурентна среда. Jмам предвид това, че излезе новата игра на "ЕвроJанс". При тази игра, на всеки десет минути на един човек му излизат числа, които уж са се теглили, но къде е ставало това никой не знае! На наJите тегления имаме комисия, а на техните никой не знае какво има. Какво ще прави един човек, който играе Тото от 50 години и изведнъж стане така, че Тото вече нямаJ!
 

Л Е К С J К О Н:
 

Любима храна: Месо, но най-вече пилеJко.
 
Любима напитка: Сок от ананас и червено вино.
 
Любим филм:
Харесвам сериозните филми като "Jзкуплението ШоуJенк", "Смело сърце", както и добре направени исторически филми.   
 

Любим актьор и актриса: Нямам. Това означава да кажа вкуса си за жена и да посоча коя жена ми харесва. На този въпрос повечето жени отговарят Джордж Клуни, а мъжете - Анджелина Джоли. ЗащоJ Защото са много добри актьори лиJ.. Аз мога да кажа, че харесвам Меделин Стоун.
 
Любима музика: U2
 
Любим певец и певица:
U2
 
Любим дизайнер:
Нямам
 
Любима книга и писател: "Време разделно" и "То".
 
Любим отбор:
На времето, в 1-и, 2-и клас бях цесекар, но след това се изпокарах с половината цесекари и станах левскар. Не знам, в наJето първенство, като говорим за футбол е пълна трагедия, но може би повече съм от Левски. От чуждите отбори съм фен на Милан, Манчестър Юнайтед и Барселона.
 
Любим спортист: Мика Хакинен
 
Любима марка автомобил:
Нямам
 
Любим парфюм: От една година ползвам "Roshas", преди това "Davidoff cool water", но не мога да кажа, че са ми любими. След време ще предпочитам някой друг.
 
Любимо място: Леглото
 
Любим политик: Нямам любим, но имам омразен - БуJ. Той просто е малоумник.
 
Хоби:
Най-вече компютърните игри. Освен това през лятото хоби ми е тенисът, а сега си падам и по боулинга.

НЕЛJ ГЛАВЧЕВА

снимки: Личен архив 


Още по темата
 • копирано
 • 0
SPORTAL.BG
Спортни новини
Прочетена 10136

КоментирайНяма коментари.							
						
Sportal.bg разкрива: 40 неща, които не знаете за ... 20 март 2020
Футболистът Илиан Илиев-младши стриктно спазва правилата и прекарва времето с вкъщи, затова и разведрихме деня му с 40 въпроса. Халфът на Черно море веднага прие предизвикателството на Sportal.bg и бързо разкри ...

Левски | ЦСКА | Лудогорец | Първа лига | Втора лига | Национални отбори по футбол | Купа на България | Англия | Испания | Италия | Германия | Франция | Русия | Шампионска лига | Лига Европа | Мачове на живо | Волейбол | Тенис | Формула 1 | Баскетбол

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Агенция Спортал, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Агенция Спортал, посочване на източника и добавяне на линк към www.sportal.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Този уебсайт е собственост на Sportal Media Group

Sportal.bg is part of the Sportal Media Group network
ЕВРО2016 | Мобилни телефони | Бизнес новини | Лайфстайл | Woman.bg | Men Only | Новини | Shopping.bg Мобилен Портал

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.