›› Анкета

Коя българска спортистка е най-красива?

›› Булевард

Огледалце, огледалце

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо завладя социалните мрежи не с двете си попадения срещу Депортиво Ла Коруня, а с действието си след втория гол. Той получи ритник от Фабиан Шер, след който главата му беше ...

Виж още
Булевард

Глупав вратар допусна нелеп гол от дузпа (видео)

10 юни 2011 | 02:06
Глупав вратар допусна нелеп гол от дузпа (видео)
Изклчително глупава постъпка на вратаря Лорис Ажели провали неговия тим - Дро, при изпълнението на дузпи в двубоя с Термено в седмото ниво на италианския футбол.

При резултат 4:4, Майкъл Палма от Термено застана зад бялата точка, но изстрелът му се отби от напречната греда. Това толкова зарадва вратаря Анжели, който без да се замисля хукна да празнува със своите съотборници. През това време обаче кълбото тупна пред вратата и се търколи зад голлинията и в крайна сметка бе зачетен гол.

За да бъде разочарованието на Дро още по-голямо, при следващата дузпа, техният играч пропусна да се разпише и така подари успеха на съперника им.
SPORTAL.BG
Спортни новини
Прочетена 28659

Добави коментар ›› Коментари (36)

max
(Гост)
36
отговор
10 юни 2011 | 17:40

егати тъпия съдия!това не никакав гол Рейтинг: 0 0

10
(Гост)
35
отговор
10 юни 2011 | 16:49

WD9 май ти си нямаш представа от футбол... според статистиката удар в гредатата се смята за извън вратата (неточен) :) Рейтинг: 0 0

:))
(Гост)
10 юни 2011 | 18:05

апсолютно е прав Рейтинг: 0 0

WD9
(Гост)
34
отговор
10 юни 2011 | 16:30

'' ...... '' тоя си няма никва представа от футбол гредите се смятали за извън вратата :Д и това не е никаква сздииска гре6ка просто ти си малоумник който не разбира от Футбол ;) Рейтинг: 0 0

......
(Гост)
33
отговор
10 юни 2011 | 16:10

по-скоро глупава съдийска грешка. а и гредите се смятат за извън вратата... Рейтинг: 0 0

axhxha
(Гост)
10 юни 2011 | 16:14

po twoita logika pri ydar ot dyzpa i topkata se otkloni ot gredata i wlezne ne e gol ? :D:D:D:D typak Рейтинг: 0 0

referee
(Гост)
32
отговор
10 юни 2011 | 15:51

гола е напълно редовен , при изпулнение на 11 метров наказателен удар в редовнто време всеки може да играе с топката след рикушет в рамката на вратата но не и самият изпълнител . при положение на изпълнение на 11 метрови наказателни удари за решаване на изхода на мача , след рикушет в рамката на вратата влияние на топката може да окаже само и единствено вратарят . хората са го написали ясно и точно в съдийския наръчник на фифа Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

LUD
(Гост)
31
отговор
10 юни 2011 | 15:35

баси тапака махна се и закво да си я хване пак тогава да си се кефи Рейтинг: 0 0

_)_
(Гост)
30
отговор
10 юни 2011 | 15:19

По глупав вртатар от този освен Караджов няма. Рейтинг: 0 0

naro4no
(Гост)
29
отговор
10 юни 2011 | 14:05

това е виртуозно изпълнение - той знаеше, че топката ще се върне и нарочно блъфираше :Д Рейтинг: 0 0

:)))))
(Гост)
28
отговор
10 юни 2011 | 13:59

Бати терана. Как се отклони тая топка. Вратаря не е виновен, даже ми стана жално за него. Рейтинг: 1 0

FIFA
(Гост)
27
отговор
10 юни 2011 | 13:52

напълно редовен гол глупаво е, че коментирате неща без да ви са ясни никой не е докоснал топката или отклонил до нейното първоначално ускорение, а дали удря в греда и земя и веднага влиза или забавено влиза си е въпрос на време, а коментарите са ви бла бла бла Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

xxxx
(Гост)
26
отговор
10 юни 2011 | 13:51

може ли да спорите толкова време за такава тъпотия. Гола си е гол щом топката е преминала голлинията след съприкосновение с гредата, при положение, че не е спряла естествения си ход. никой не може да определи колко време може да мине между удара в гредата и преминаването на голлинията. Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

fgjfjhg
(Гост)
25
отговор
10 юни 2011 | 13:34

е кво му е глупавото на вратаря че не мо да схвана????!?!?!?!той няма НИИКАКВА вина за това даже незнам дали е редовен тоя гол :) Рейтинг: 0 0

Do nqkoi vseznakovci
(Гост)
24
отговор
10 юни 2011 | 13:09

Гольт въобще не е редовен...при дузпи,след удар в гредата-топката трябва да влезе веднага, без да се тупа вън ;ш Рейтинг: 0 0


							
						
11 януари 2018
Големият късметлия Траян и неговата приятелка Яница се насладиха на тридневно приключение в Барселона благодарение на играта на Viber. Viber предостави възможност на всички българи да се включат в играта в периода 20 ...

Левски | Литекс | "А" Група | "Б" Групи | Национални отбори по футбол | Купа на България | Англия | Испания | Италия | Германия | Франция | Русия | Шампионска лига | Лига Европа | Мачове на живо | Класиране

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Агенция Спортал, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Агенция Спортал, посочване на източника и добавяне на линк към www.sportal.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Този уебсайт е собственост на Sportal Media Group

Sportal.bg is part of the Sportal Media Group network
ЕВРО2016 | Мобилни телефони | Бизнес новини | Лайфстайл | Woman.bg | Men Only | Новини | Shopping.bg Мобилен Портал