›› Булевард

Кристиано е платил над 200 000 евро за пръстен на Джорджина

Звездата на националния отбор на Португалия и Реал Мадрид Кристиано Роналдо се е бръкнал доста, за да купи годежния пръстен на приятелката си Джорджина Родригес, разкриват испанските издания. Папараци спипаха звездата ...

Виж още

Волейбол

Любо Ганев: Завлякоха ме с 1 милион долара

19 февруари 2011 | 06:34
Любо Ганев: Завлякоха ме с 1 милион долара

Легендарният волейболист Любо Ганев вече не се ласкае от старата си спортна слава. Той е задал на клюкарите доста сложни ребуси около бизнеса, жените, децата и последната си любов Мира. Каква е истината за 210-сантиметровия гигант разберете от най-искреното му интервю. Специално за "ШОУ".

- Любо, как съчетаваш нощните похождения и работата си със строителния бизнес на годеницата си Мира и на бащата й?
- Няма проблем да съчетая нощните си “похождения” със собствения бизнес. Имам прекрасен екип с прекрасен изпълнителен дирекор. Но не знам само защо ме замесвате в бизнеса, който в момента управлява бащата на приятелката ми и към който нямам никакво отношение?

- Ами защото форумите се напълниха с воплите на ужилени хора, които си плащат, купуват нещо на зелено, после се оказва, че са пили по една студена вода. Става въпрос за приказния комплекс “Слънчогледи”. А те спрягат до името на Мира и твоето. Спопред ужилените всички жалби до пловдивския съд удрят на камък. А когато стане дума за теб, неизбежно се стига и до приятелството ти с Красьо Черния…
- Чакай сега, първо, всичко това е на баща й, а Мира няма нищо и никога не е работила във фирмата му. Тя не е съдружник, тя е дъщеря на собственика. Ако те интересуват “Слънчогледи”, иди там да питаш, най-малко аз мога да ти говоря за нещо, с което нямам нищо общо.

- Е, как да нямаш, като си купил три апартамента в този комплекс?
- Не, не съм купувал и една плочка там, имам апартаменти в София. Доколкото знам, около този комплекс има временни затруднения, както в целия строителен бранш, но всичко е точно с договори и т. н. Надявам се да ги преодолеят. За какви измами може да става въпрос? А с Краси сме много добри приятели, но не ме интересува какво прави. Това, че го съдят, и какво говорят за него, също не ме интересува. Има съд, ако е бил виновен в нещо. Лично аз мисля, че няма никаква вина от това, на което съм бил свидетел. Когато сме били заедно, виждам с какви хора контактува. Като семейни приятели сме ходили много по вечери, по семейни събирания, на почивки.

- И нито веднъж не си го чул да говори с магистрати и политици, или поне да шепне конспиративно настрани с джиесем на ухо?
- Никога не съм забелязвал такова нещо и даже ми е смешно това, което пишат за него, понеже го познавам и съм прекарал толкова време с него. Както се казва, плътно един до друг. И никога не съм го забелязвал да се обажда на магистрати.

- А Красьо Черния как се отнася към писанията за него?
- Дразни се.

- Значи не си се обръщал за помощ към него?
- За какво ми е? То аз също познавам магистрати, познавам и политици, бизнесмени. Познавах се и с много от така наречените от вас, журналистите, знакови фигури - Васко Илиев, с Жоро Илиев, Бог да ги прости, познавам и Маргините, Маджо, заедно сме били по лагери. Много пъти сме седяли на една маса, но никога не сме имали бизнес отношения, нито сме говорили за бизнес. Аз ги уважавам като спортисти и хора. Както уважавам Петър Стоянов, с когото сме приятели и си ходим на рождените дни, подкрепял съм и Първанов…

- А Бойко Борисов? Видях, че на един от прозорците на офисите ти се кипри плакат на премиера…
- А, това е работа на бившата ми жена Паулина, която работи при мен. Голям фен е на Бойко. Аз също го познавам, но пак ти казвам, че никога не съм си позволил да искам нещо от когото и да било. Знакова фигура или политик.

- А черешовият бос и бивш собственик на “Локо” – Пловдив Александър Тасев?
- Признавам, че за мен беше нещо като баща в бизнеса, много неща съм научил от него. Той купи пет метанстанции от мен. В някои от тях бяхме съдружници. Имах голям респект от него, но аз вече бях започнал метановия бизнес, така че може да ми е баща в бизнеса, но не и в газовия, ако това имаш предвид.

- И нямаш представа за какво го гръмнаха?
- Плакал съм като дете на погребението му, но убийството му наистина беше изненадващо за мен. Никога не съм виждал по-коректен партньор. Едва ли някой знае кой и защо го уби...

- И как така? Бивш волейболист не иска помощ от никого, върти едър бизнес без лобисти и съдружници в България, където това е противопоказано? Паралелно върти и нощен живот... Впрочем колко голям е бизнесът ти?
- Просто съм по-далновиден от много хора. Хванах една ниша на пазара, която никой не се бе сетил да развие и която има най-бързо израстване у нас в сравнение с цяла Европа – търговията с метан. Давам най-добрата цена на компресорните станции, предлагам цялостно оборудване, абсолютно всичко – доставям, монтирам, поддържам съоръжението, т.е. всичко от “А” до “Я”. Всичко, което виждаш навън, е мое. Имам произведени над сто полуремаркета за бутилки, 25-30 платформи и т.н. Аз съм единственият в България, който се занимава с производството на тези ремаркета и платформи. Ние сме единствената фирма, която има всички сертификати в тоя бизнес. Имам и виждане как да го развивам в бъдеще по най-добрия начин. Вече представлявам 20 италиански фирми за целия Балкански полуостров. В момента правим станции в Сърбия, Македония.

- И то след едно голямо, доста болезнено бизнес ужилване? Всъщност за какво става въпрос?
- Това няма нищо общо с метановия бизнес. Ти явно говориш за случая, когато ме завлече изпълнителният ми директор, който ме представляваше, когато имах верига магазини за спортни артикули на фирмата “Асикс”. Но сега това не може да се случи.

- И колко голямо беше ужилването тогава?
Около 1 млн. долара. След това се покри някъде из РЮА, доколкото знам.

- И не си направил нищо, за да си върнеш такава огромна сума, при положение че имаш на разположение такива знакови фигури в политиката и бизнеса?
- Ами! К`во да го търся – да го пребивам, да го убивам ли? Такива пари никога не се връщат. `Що да си губя времето да го търся, вместо да правя нови пари. Важното е да гледаш напред. Пари се губят и се правят. Стига да знаеш как. Виж, ако не знаеш как, тогава е кофти. Вече съм гърмян заек, така че не ме е страх от нищо.

- Май и в буквалния смисъл на думата? Вярно ли, че най-големият човек в България е духнал като Бен Джонсън навремето и е оставил в ръцете на бразилските бандити най-малкия в националния отбор - разпределителя Иван Тасев?
- Не съм го зарязал. Вярно, че в Рио де Жанейро ни обгради една местна банда и един посегна към часовника ми, който беше “Касио” за 20 долара, но не можа да го стигне и да го свали. Тогава гръмна между краката ми, за да ме сплаши, ама така стреля, че ме улучи в палеца. Побягнах, но с периферията на окото си гледах как Тасев се хвърли на врата на един от бандитите, взе да крещи: „Хелп, хелп!”, наизлязоха хора и ония се чупиха. Това не ми е единственото премеждие. В Италия, верятно ултраси на противниковия отбор, бяха срязали гумата ми така, че тя се пръсна, когато надувах по магистралата с голяма скорост. Слава Богу, и това отървах. Още съм жив.

- Честно казано, направо съм шашнат. Такива перипетии, такъв бизнес размах и такива откровения пред медиите…
- Що, какво те смущава?

- Ами говориш за секс в тройка, четворка, секс в суинг клубове, анален секс, въобще всякакви секс конфигурации, сакатлъци по време на секс с приятелката ти... Изглежда връзката ви с Мира е доста фриволна?
- Ами, да. То така и почна - на майтап.

- Мира седнала на масата ви в някакво заведение, сервитьорът я предупредил, че масата е запазена за Любо Ганев, тя казала, добре и… останала. Идвате вие и...
- Не е точно така. Келнерът й казал, че това е масата, на която обикновено сяда Любо Ганев, и тя останала. Идвам аз и... как да оставиш такова хубаво момиче. Закачих се, разменихме си телефони, започнахме да се виждаме. Колкото до останалото, аз съм си човек веселяк, нормален, не крия нищо. На 46 съм, от 12-13 години съм разведен. Мисля, че за един мъж е нормално да опита много неща в живота си. Не пия, не пуша, не ползвам наркотици. Жените са едно от малкото удоволствия в живота ми. Не се срамувам от това, което съм казал. Няма нищо лошо човек да опита, да види какво е. Виж, секс в четворка не съм правил нито в домашна обстановка, нито в суинг клубове. Те станаха модерно нещо, но още не съм ги посещавал, аз съм си мъж егоист и традиционалист, който иска всичкото и цялото за себе си, няма да деля Мира с друг, искам агънцето сам да си го изям. А това за сакатлъците по време на секс е вярно. Аз съм голям човек, тя е малка и крехка.

- Като искаш, що не го ядеш? Имам предвид, защо не се жените?
- Досега бяхме разделени, вече пет години. Скоро Мира ще дойде в София и... надявам се за постоянно. Вече мисля каква работа да й намеря тук, във фирмата. Ако иска, разбира се, тя има някаква икономическа специалност, не знам точно каква.

- Значи след пет години фриволна любов Любо Ганев и “измамничката” Мира Стоянова се събират? А венчилото?
- Нека поживеем заедно и тогава ще видим.

- И какво се получава тогава?
- Какво?

- Големият бизнес на големия Любо Ганев се движи от бившата и настоящата му жена. Това не се среща всеки ден!
- Какъв е проблемът? Във фирмата съдружник ми е вече големият син от Паулина - Евтим, малкият Любо тази година завършва 12-и клас и веднага ще направя и него съдружник. Това са децата ми от Паулина. От Мира? Ще видим...

Славей Костадинов


Още по темата

Добави коментар ›› Коментари (7)

Забрави ли
(Гост)
7
отговор
22 февруари 2011 | 23:24

Забрави ли когато се хвалеше с купените апартаменти?: Новоизграждащото се селище “Слънчогледи” до Пловдив, в което си закупихте 3 жилища, всъщност ваше ли е? - Комплексът е на моята приятелка, на нейното семейство. “Слънчогледи” е луксозен миниград. Такъв няма до София. В него си купих три апартамента – един голям и два по-малки. В “Слънчогледи” има 250 жилища, разположени на 45 000 кв.м плюс още има много голям ресторант, офис помещения, лекарски кабинети, всичко от което се нуждае един град. Селището е замислено така, че като влезеш вътре да не мислиш повече за нищо друго, да не мислиш дори да излезеш от там.. В целия комплекс абсолютно всички врати са 215 см. Като са го проектирали това градче, все едно са мислили за мен. Пак специално за мен таваните са 3,60 метра. Всичко е просторно, удобно. Приятелката ми Мирослава Стоянова е пловдивчанка, на 28 г. Тя е инвеститор. Съжалявам, че такъв комплекс няма в София, там щях да си купя 10 апартамента, а не само 3. Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

тъмносин
(Гост)
6
отговор
19 февруари 2011 | 23:29

уникална тъпотия, наистина! надявам се да е измислица, иначе жалко...ценностна система - отсъства! още по-лошото е, че това се харесва от хората, пошла история! Рейтинг: 0 0

koko
(Гост)
5
отговор
19 февруари 2011 | 16:11

Поредната измислица на измисления СПОРТАЛ!Само като видях Специално за "ШОУ" и разбрах за незнам си кой път че сте боклуци с ефтини статии Рейтинг: 0 0

Любо
(Гост)
4
отговор
19 февруари 2011 | 13:14

е суперземен и готин човек,а въпросите са уникално нагли,ако беше друг изобщо нямаще да се занимава да отговаря. Рейтинг: 0 0

вие сте кръгли нули
(Гост)
3
отговор
19 февруари 2011 | 13:08

Интервюто е супер. Рядко се среща човек, който да ховори истината. Всички стоят зад маски и играят постоянно. Така че уважавайте това !!! Рейтинг: 0 0

,,,
(Гост)
2
отговор
19 февруари 2011 | 11:18

Все едно чета интервю на Митьо Пищова. Жалко че един велик спортист, като човек е кръгла нула. Рейтинг: 0 0

spike
(Гост)
1
отговор
19 февруари 2011 | 09:22

Страшен тъпак!!!!!!!!!!!!!!!!! Рейтинг: 0 0

›› новини

›› новини

Анчелоти пусна играчите да пият на “Октоберфест”
23 септември 2017 | 13:43
Страхотен шанс за най-тлъстия чек в кариерата на Уилсън
23 септември 2017 | 13:36
Бдин ще брани първото място на Северозапад - ето какво ни очаква този кръг
Голово шоу в Ямбол, Загорец взе дербито с драматичен резултат (пълен запис на мача)
23 септември 2017 | 13:36
Хандбал: Локо (Варна) срещу Осъм (Ловеч) на живо в Sportal.bg и Sportal TV
23 септември 2017 | 13:11
Васил Драголов: Съдийството е фактор, който вече започва да пречи! БФС да промени нещо
23 септември 2017 | 13:07
Президентът на Беневенто: Положителният допинг тест на Лучиони не е от допинг
23 септември 2017 | 12:35
Добруджа и Суворово търсят поредни три точки - ето какво предстои на Североизток
ЦСКА-София се включи в кампанията за 11-годишната Цвети
23 септември 2017 | 12:32
Гуардиола засипа с похвали Агуеро
23 септември 2017 | 12:26

›› Булевард

Анчелоти пусна играчите да пият на “Октоберфест”
23 септември 2017
Снощният неуспех на Байерн (Мюнхен) - 2:2 срещу Волфсбург, няма да развали планираната за днес визита на отбора и ...
Канело Алварес дари 1 милион и лично разтовари помощи за жертвите в Мексико 22 септември 2017 | 14:57
Биляна Йотовска се готви за поредна титла 22 септември 2017 | 15:18
Кристиано е платил над 200 000 евро за пръстен на Джорджина 22 септември 2017 | 15:57

›› Волейбол

Украйна измъчи Русия на Евро 2017! Да се готви България (снимки)
22 септември 2017
Волейболистките на Украйна измъчиха европейските шампионки от 2013 и 2015 година от Русия в първата среща от Група С на ...
Валентин Помаков: Нямаме лекар в Баку, защото никой не иска да пътува 22 септември 2017 | 14:26
Спортното министерство: Недопустимо е! 22 септември 2017 | 15:08
Боян Йорданов: Целта ни е шампионската титла (видео) 22 септември 2017 | 13:10

›› Баскетбол

ЕК решава бъдещето на Везенков и Бост в националния
23 септември 2017
Европейската комисия ще има крайната дума относно това дали Александър Везенков и Дий Бост ще получат право да играят ...
Гран Канария изхвърли Реал и ще защитава Суперкупата 23 септември 2017 | 09:13
Четвърти финал за Валенсия Баскет 23 септември 2017 | 09:24
Бенет с пореден шанс в НБА 23 септември 2017 | 09:43
							
						

Италия - А 1

Евроволей 2017: Първенството на изненадите 06 септември 2017
Грандиозно откриване на националния стадион във Варшава пред 65 000 души, трудно постижимо на всяко друго място по света, но не и за поляците, които за пореден път демонстрираха огромната си любов  към ...
Тони Зетова: Гордея се с този отбор! 21 септември 2017
Антонина Зетова заяви, че се гордее със състезателките от националния отбор за жени под 23 години, които спечелиха бронзовите медали от Световното първенство в Любляна. Тимът ни постигна огромен ...

Левски | Литекс | "А" Група | "Б" Групи | Национални отбори по футбол | Купа на България | Англия | Испания | Италия | Германия | Франция | Русия | Шампионска лига | Лига Европа | Мачове на живо | Класиране

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Агенция Спортал, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Агенция Спортал, посочване на източника и добавяне на линк към www.sportal.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Този уебсайт е собственост на Sportal Media Group

Sportal.bg is part of the Sportal Media Group network
ЕВРО2016 | Мобилни телефони | Бизнес новини | Лайфстайл | Woman.bg | Men Only | Новини | Shopping.bg Мобилен Портал