Мениджърът на Болтън Оуен Койл разкритикува колегата си в Арсенал Арсен Венгер. Повод за словесните нападки на Койл стана двубоят между двата тима миналия уикенд, спечелен от "топчиите" с 4:1. След двубоя Венгер заяви, че защитникът на Болтън Пол Робинсън трябва да бъде наказан сурово заради нарушението си срещу Абу Диаби. Койл обаче остана разочарован от коментарите на французина и му припомни две подобни ситуации, в които ощетен е бил именно неговият тим.

"След мача изпратих SMS на Арсен, за да му се извиня за това, че нямах време да го поздравя, тъй като бързахме за влака. Той ми върна съобщението и написа, че сме много добър отбор", разказа Койл.

Мениджърът на Болтън посъветва Венгер да коментира само своя отбор и да е по-обективен в оценките си.

"Разбирам, че когато твой футболист е получил контузия, след мача може да кажеш някои по-остри реплики. Всички го правим. Но ако съм там, кажи ми го в очите. Може би в Арсенал са били изнервени, защото ги затруднихме. Това е комплимент за нас. Аз също мога да настоявам, че Киърън Гибс трябваше да бъде изгонен за фаула срещу Кевин Дейвис. Ако се върнем към миналия сезон, Вилиам Галас също беше за червен картон за грубото нарушение срещу Марк Дейвис", припомни Койл.