›› Анкета

Кой е фаворит да спечели шампионската титла на България за 2018 година?

›› Булевард

Гаджето на Роналдо в убийствена форма, въпреки бременността (видео)

Бременната приятелка на Кристиано Роналдо не се е отказала от фитнеса, въпреки че коремчето й прогресивно расте. 22-годишната Джорджина Родригес публикува в “Инстаграм” видео, на което се вижда как тренира ...

Виж още

БГ Футбол

Митичният Артур: Работя със 170 футболисти

09 октомври 2009 | 09:55
Митичният Артур: Работя със 170 футболисти

“Труд” откри по телефона мистериозния и вече митичен Артур Оганесян. Едно от прочулите се покрай псевдотрансфера на четирима от “Левски” в “Рубин” имена обаче не внесе яснота в аферата.

За сметка на това повтори обилно и сочно обвинения, отправени към Тодор Батков още миналата седмица пред тв канал, на който сам се обади. Футболният мениджър твърди, че адвокатът го повикал в България и в присъствието на осем бодигарда го заплашили с убийство. Искали да го принудят да даде 200 000 евро на футболисти на ЦСКА, за да бият точно с 2:0 във вечното дерби на 20 септември.

Оганесян отрече да е чувал за Сейран Арутюнян, по чиято паспортна снимка от "Левски" разпознаха посредника като двигател на измамата. "Сините" обаче добавят, че се представил като Артур...

Оганесян не прие да прати по електронната поща своя снимка. И описа впечатляваща своя визитка - държал правата на над 170 играчи, включително популярни. Но не посочи имена или клубове, с които работи.

Българският мениджър в Русия Яни Димитров призна, че името Артур му е познато и е чувал доста пъти за него. Но не го познава лично. Лицето на Сейран Арутюнян, което "Труд" публикува във вчерашния брой, също се видя познато на Димитров...

Мистериозният, прочутият вече у нас Артур, проговори за "Труд". И мистерията се увеличи. Вероятно и славата.

Човек, представил се за футболен мениджър, подмами "Левски" да прати четирима водещи играчи за трансфер в руския шампион "Рубин" миналия месец точно преди мача с ЦСКА.

По досегашна информация е руснак с арменска кръв. Представил се на "сините" като Артур Оганесян, но по паспорт бил Сейран Арутюнян. Събирането на двете имена в една личност се доказва от левскари чрез свидетели по снимката за българска виза на Арутюнян. Твърди се за наличието и на записи от охранителни камери, потвърждаващи, че същият Сейран се представя за Артур.

"Труд" откри мобилния телефон на господина, който може да се окаже и светла особа - думата ще имат властите. От този номер е водил десетки разговори в България.

Оганесян/Арутюнян дълго не откликваше на позвъняванията. След есемес в смисъл "Търсим ви от българския вестник "Труд", последва обаждане и бързо затваряне. Сиреч - наберете ме. Набрахме го. След кратко уточнение се оказа, че на телефона е Артур Оганесян. Нататък в 32-минутния разговор останаха неясноти...

В близо 25 от 32-те минути г-н Оганесян страстно, гневно и обидено - на практика без да му се задават въпроси - повтори история, разказана миналата седмица пред "Канал 3". Бил е повикан у нас от Тодор Батков, с когото се познавали от 1993-а.

В офиса на адвоката бил заплашван с убийство и какво ли не в присъствието на осем бодигардове. Целта - да вземе 200 000 евро и да ги даде на футболисти на ЦСКА с цел да бият с 2:0 в мача на 20 септември.

Предлагали му и телефонни номера на "червени" играчи. Артур отказвал, защото не бил такъв човек, а нормален мениджър. Удряли го с пистолет. Счупили му носа. Окървавен се прибрал в "Шератон". И напуснал България...

В "разговора" Батков му казал, че има 50 млн. евро дългове. И искал на черно тото да изкара "някой лев" от вечното дерби. Споделил пред Артур, че проиграл умишлено мачовете в София с "Локомотив" (Сф) и "Дебрецен", като заработил добри пари от букмейкърите.

Артур обяви, че притежава касета с аудиозапис на "разговора". И още - разписка за 200-те хиляди евро. Половината били получени лично от адвоката, а другите донесени от служителка в кантората - трябвало да има отпечатъци по хартията. Не между другото, вече се промъкна из медии, че родната прокуратура притежава разписка за 400 хиляди лева, дадени от адвоката. По версията на "сините" обаче парите са за съдействие и разходи по трансфера, който се оказа измама.

Всъщност преди дни Батков декларира, че Артур наистина е бил в кантората. Но е бил този Артур, който по паспорт е Арутюнян. И пристигнал не по повик на адвоката, а по свое желание - да урежда псевдотрансфера в "Рубин". И охранителните камери на офиса пазят записа - вижда се как идва щастлив и си тръгва щастлив. Няма бой...

Някои изрази на Оганесян по адрес на Батков: "Ако дойде в Сухуми, ще му отрежа главата", "Този е като Хитлер", "Дурак", "Той е за психиатър"...

И още от Артур...

- Г-н Оганесян, кой ви прати покана за издаването на виза за България?

- Каква виза?! Имам френски паспорт. С него влизам в която и да е страна.

- Известно ли ви е името Сейран Арутюнян?

- Не.

- В България има версия, че човек, представил се за Артур Оганесян, и Сейран Арутюнян са едно лице.

- Не, това не е едно лице. Не зная...

- Вие сте футболен мениджър?

- Да.

- Марк Бергер от Москва каза за "Труд", че работите с почти всички руски клубове.

- С руски клубове работя много малко. Повече с френски, испански, английски, от Китай, Корея....

- Бихте ли казали имена на клубове или играчи, с които работите или сте работили?

- Какво значение има това за вас?

- Защото станахте много известен човек в България. И е любопитно всичко свързано с вас.

- Аз съм известен на Тодор Батков и на неговия отбор, който повече няма да го има.

- Но нужно ми е нещо като визитка. На колко години сте, играли ли сте футбол?

- Да, играх футбол. В Сухуми, в "Динамо" (Сухуми). На 37 години съм.

- Кажете нещо повече за вашата работа все пак.

- Много популярни играчи имам. Но за какво ви е това. Може би да ви кажа и колко пари печеля?

- Не, извинете, не ме интересува личният ви живот, а професионалният...

- Имам много футболисти...

- Кой? Конкретно - кой?

- Какво ви интересува? Имам над 170 футболисти. Няма да ви обяснявам на вас. Познавам нови и стари български футболисти. Които са зад граница, всички ме познават.

- Кой? Балъков?

- Балъков... Знам много добре Христо Стоичков, мои футболисти са играли в неговия отбор "Барселона". Четирима мои футболисти са национали на Бразилия. Много добре ме знае Бербатов, много добре ме знае Божинов.

- А къде е офисът ви?

- В Париж е офисът ми... Щом живея в Сухуми, значи къде ми е офисът? В Сухуми. Такива въпроси ми задавате, честна дума.

- Добре, а готов ли сте да дойдете в България да дадете показания?

- Ако вашите силови структури ми дадат гаранция, ще дойда от коя да е страна в Европа.

- "Труд" има кореспонденти в цяла Европа, имаме кореспондент в Москва...

- Не съм в Москва.

- Може ли да дойдем в Сухуми за среща с вас?

- Във всеки момент. В Цюрих, в Женева във всеки момент мога да дойда. Ще отида в УЕФА с адвокатите си при моя добър познат Мишел Платини след няколко дни и Батков ще плаче... Мога на кое да е място да се видя с ваш кореспондент и да покажа касетата и разписката, с цифрите, всичко ще видите.

- Каква е програмата ви в следващите дни? Кажете къде може да се срещне наш кореспондент с вас?

- В четвъртък ми позвънете в 3 часа по Москва, повашему - в 2 часа, и ще се разберем. Ще ви покажа запис, всичко. Ще отговоря на въпроси пред камера. Този Батков е просто ужас. "Левски" ще пострада много силно.

- А какви отношения поддържахте с Батков в тези 16 години, в които се познавате?

- Лично не бях общувал с него, познавахме се чрез други хора. Питал ме е за футболисти. Звънеше ми да продавам играчи, да продаваме "Левски", да продаваме апартаменти край Бургас и Варна. Но аз не съм бизнесмен, а футболен агент. А българският футбол не ми е интересен. При вас такива пари се въртят, че няма как да могат моите футболисти да отидат да играят там. Моето равнище е друго.

- Как се казва агенцията ви?

- Защо ви интересува? Не разбирам.

- Имате ли лиценз?

- Разбира се, имам.

- Но ви няма в списъка. Търсих, търсих.

- Как е възможно?

- Значи грешката е моя... А в София в "Шератон" ли нощувахте и колко дни бяхте там?

- Да, там. Нощувах, вече не помня колко - три или четири дни.

Чакаме Оганесян да се обади

Пряката среща "Труд" - Артур Оганесян засега се отлага.

По договорка от сряда вечерта потърсихме вчера футболния мениджър в уговорения час - 14,00 българско времеили 15,00 московско време. Той помоли да звъннем след час, защото е зает с преговори. Звъннахме, не вдигна. Все пак в 17,00 ч се открихме. "Знаете ли, сега съм зает, идват и квалификации на националните отбори - сподели Артур. - Хайде да минат няколко дни и ще ви се обадя къде да се видим."

Предложението на вестника включваше кой да е град в Европа.

"Аз съм най-често в Армения, Турция, Тбилиси, в Москва рядко ходя", добави Оганесян.

Добре, чакаме.

На молбата да прати своя снимка по електронната поща, Артур отвърна: "За какво ви е? Като се видим, ще ме снимате с камера."

 

Раздвоение на личността

На въпрос на колко години е Артур отвърна - 37. В публикувания вече в "Труд" документ за визата на Сейран Арутюнян е посочена дата на раждане 27 юни 1965-а. Значи са различни хора.

Арутюнян влиза с виза по покана на собствениците на ЦСКА и управителния съвет на клуба. Оганесян твърди, че има и френски паспорт.Не му трябва виза.

Значи пак личността се раздвоява. Има един Арутюнян, бил с виза у нас, и друг Оганесян, бил по същото време у нас с френски паспорт и следователно без виза. Поне по твърденията на телефонния Артур. Според "сините" обаче става въпрос за една особа с две имена - той е Арутюнян по паспорт, но се представя и като Артур.

А Димитър Борисов, собственик на ЦСКА, спокойно съобщи в броя от вчера - да, ние пратихме покана на Арутюнян за виза, съвсем нормално и рутинно искаше да преговаря за наши играчи. Няма проблем.

Пълна шизофрения. Оганесян, Арутюнян. Накрая за по-лесно ще ги обединим под кодовото име "Ян Бибиян". Шега...

Ама кой все пак беше на телефона - Арутюнян, Оганесян или мошеник, значи - фалшив глас или подставено лице? По версията на Батков би трябвало дасме говорили или с личност-менте, поставена на познат вече и на българските власти номер от организаторите на шоуто, или с човека, който е Сейран по паспорт, но се представя и за Артур. А по твърденията на човека на телефона той си е футболният мениджър Оганесян. И какъв тук мошеник, какъв Ян Бибиян, пардон - Арутюнян.

В същото време Марк Бергер, нает да съпровожда "сините" в Москва и поне на думи дружелюбен към "Левски" и Батков, каза в сряда за "Труд", че футболен мениджър Артур в Русия има. Познава го от не една година, работи си човекът с почти всички клубове. Но по паспорт бил Арутюнян...

А дали не е най-вероятно Оганесян да си е читав човек, а Арутюнян се представя за Оганесян? И дали не е някакво шизофренично съвпадение на имена?

Двете страни ("Левски" и "другите") поддържат прекалено крайни, полярни становища...

Ясното засега е малко. Например - Артур Оганесян го няма в листата със 109 лицензирани агенти в сайта на Руския футболен съюз.

Хаосът стана абсолютен. Решаващата дума ще имат спецслужбите на България и Русия, а крайната - съдът. Дотогава всеки е невинен.

А почти всеки читател вероятно ще си зададе въпроса с какви впечатления останах лично аз от 32-те минути. Няма да кажа. В тази история всичко е възможно. Ама всичко.

 

„Труд”

 


Още по темата

Добави коментар ›› Коментари (46)

Umopomra4enie...
(Гост)
46
отговор
10 октомври 2009 | 02:38

Totalna oburkvaciaaaaaa..... Рейтинг: 0 0

nikolai.sektor G
(Гост)
45
отговор
09 октомври 2009 | 22:07

hitler ti si jena i razbirash ot futbol kolkoto kucheto mi! Ti si posledniq koito moje da ZNAE koi po chiq pokana e doshyl. A i nikoi ne trqbva da zashtitava turci koito sramqt imeto na apostola a imenno poduenskite ku*vi ot leFski !!!! samo edno e sigurno, stanahte za smqh na Europa, stanahte za smqh na sveta i vinagi ste bili smeshni za Bulgaria.. vechno vtori ..kolko jalko....... Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

hitler
(Гост)
44
отговор
09 октомври 2009 | 21:25

az 6te kaja samo tova tozi armenec li be6e e do61l po pokana na 6efovete na cecka tova ve4e nemogat da otre4at posle mtel im bil vinoven 4e kato iskali raspe4atki gi e dal a sled tova batkov dava pari na igra4i na cecka a ne na svoite koeto e k1de k1de po lesno aide stiga sportal ve4e si li4i 4e ste fenove na 4orbata no tova vi pravi mnogo slabi jurnalisti Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

hitler
(Гост)
43
отговор
09 октомври 2009 | 21:24

az 6te kaja samo tova tozi armenec li be6e e do61l po pokana na 6efovete na cecka tova ve4e nemogat da otre4at posle mtel im bil vinoven 4e kato iskali raspe4atki gi e dal a sled tova batkov dava pari na igra4i na cecka a ne na svoite koeto e k1de k1de po lesno aide stiga sportal ve4e si li4i 4e ste fenove na 4orbata no tova vi pravi mnogo slabi jurnalisti Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

hitler
(Гост)
42
отговор
09 октомври 2009 | 21:24

az 6te kaja samo tova tozi armenec li be6e e do61l po pokana na 6efovete na cecka tova ve4e nemogat da otre4at posle mtel im bil vinoven 4e kato iskali raspe4atki gi e dal a sled tova batkov dava pari na igra4i na cecka a ne na svoite koeto e k1de k1de po lesno aide stiga sportal ve4e si li4i 4e ste fenove na 4orbata no tova vi pravi mnogo slabi jurnalisti Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

hitler
(Гост)
41
отговор
09 октомври 2009 | 21:24

az 6te kaja samo tova tozi armenec li be6e e do61l po pokana na 6efovete na cecka tova ve4e nemogat da otre4at posle mtel im bil vinoven 4e kato iskali raspe4atki gi e dal a sled tova batkov dava pari na igra4i na cecka a ne na svoite koeto e k1de k1de po lesno aide stiga sportal ve4e si li4i 4e ste fenove na 4orbata no tova vi pravi mnogo slabi jurnalisti Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

hitler
(Гост)
40
отговор
09 октомври 2009 | 21:23

az 6te kaja samo tova tozi armenec li be6e e do61l po pokana na 6efovete na cecka tova ve4e nemogat da otre4at posle mtel im bil vinoven 4e kato iskali raspe4atki gi e dal a sled tova batkov dava pari na igra4i na cecka a ne na svoite koeto e k1de k1de po lesno aide stiga sportal ve4e si li4i 4e ste fenove na 4orbata no tova vi pravi mnogo slabi jurnalisti Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

hitler
(Гост)
39
отговор
09 октомври 2009 | 21:23

az 6te kaja samo tova tozi armenec li be6e e do61l po pokana na 6efovete na cecka tova ve4e nemogat da otre4at posle mtel im bil vinoven 4e kato iskali raspe4atki gi e dal a sled tova batkov dava pari na igra4i na cecka a ne na svoite koeto e k1de k1de po lesno aide stiga sportal ve4e si li4i 4e ste fenove na 4orbata no tova vi pravi mnogo slabi jurnalisti Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

hitler
(Гост)
38
отговор
09 октомври 2009 | 21:23

az 6te kaja samo tova tozi armenec li be6e e do61l po pokana na 6efovete na cecka tova ve4e nemogat da otre4at posle mtel im bil vinoven 4e kato iskali raspe4atki gi e dal a sled tova batkov dava pari na igra4i na cecka a ne na svoite koeto e k1de k1de po lesno aide stiga sportal ve4e si li4i 4e ste fenove na 4orbata no tova vi pravi mnogo slabi jurnalisti Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

hitler
(Гост)
37
отговор
09 октомври 2009 | 21:23

az 6te kaja samo tova tozi armenec li be6e e do61l po pokana na 6efovete na cecka tova ve4e nemogat da otre4at posle mtel im bil vinoven 4e kato iskali raspe4atki gi e dal a sled tova batkov dava pari na igra4i na cecka a ne na svoite koeto e k1de k1de po lesno aide stiga sportal ve4e si li4i 4e ste fenove na 4orbata no tova vi pravi mnogo slabi jurnalisti Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

hitler
(Гост)
36
отговор
09 октомври 2009 | 21:22

az 6te kaja samo tova tozi armenec li be6e e do61l po pokana na 6efovete na cecka tova ve4e nemogat da otre4at posle mtel im bil vinoven 4e kato iskali raspe4atki gi e dal a sled tova batkov dava pari na igra4i na cecka a ne na svoite koeto e k1de k1de po lesno aide stiga sportal ve4e si li4i 4e ste fenove na 4orbata no tova vi pravi mnogo slabi jurnalisti Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

hitler
(Гост)
35
отговор
09 октомври 2009 | 21:22

az 6te kaja samo tova tozi armenec li be6e e do61l po pokana na 6efovete na cecka tova ve4e nemogat da otre4at posle mtel im bil vinoven 4e kato iskali raspe4atki gi e dal a sled tova batkov dava pari na igra4i na cecka a ne na svoite koeto e k1de k1de po lesno aide stiga sportal ve4e si li4i 4e ste fenove na 4orbata no tova vi pravi mnogo slabi jurnalisti Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

hitler
(Гост)
34
отговор
09 октомври 2009 | 21:22

az 6te kaja samo tova tozi armenec li be6e e do61l po pokana na 6efovete na cecka tova ve4e nemogat da otre4at posle mtel im bil vinoven 4e kato iskali raspe4atki gi e dal a sled tova batkov dava pari na igra4i na cecka a ne na svoite koeto e k1de k1de po lesno aide stiga sportal ve4e si li4i 4e ste fenove na 4orbata no tova vi pravi mnogo slabi jurnalisti Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

hitler
(Гост)
33
отговор
09 октомври 2009 | 21:22

az 6te kaja samo tova tozi armenec li be6e e do61l po pokana na 6efovete na cecka tova ve4e nemogat da otre4at posle mtel im bil vinoven 4e kato iskali raspe4atki gi e dal a sled tova batkov dava pari na igra4i na cecka a ne na svoite koeto e k1de k1de po lesno aide stiga sportal ve4e si li4i 4e ste fenove na 4orbata no tova vi pravi mnogo slabi jurnalisti Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

hitler
(Гост)
32
отговор
09 октомври 2009 | 21:21

az 6te kaja samo tova tozi armenec li be6e e do61l po pokana na 6efovete na cecka tova ve4e nemogat da otre4at posle mtel im bil vinoven 4e kato iskali raspe4atki gi e dal a sled tova batkov dava pari na igra4i na cecka a ne na svoite koeto e k1de k1de po lesno aide stiga sportal ve4e si li4i 4e ste fenove na 4orbata no tova vi pravi mnogo slabi jurnalisti Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

›› новини

›› новини

Обрадович: Новата система на ФИБА е бедствие!
22 август 2017 | 16:05
Силните мъже на България изпратиха със сълзи Величко Чолаков
22 август 2017 | 15:56
Джошуа не вярва в шансовете на Макгрегър
Рохо се появи на тренировката на Ман Юнайтед, Шоу и Йънг вече играха за резервите
22 август 2017 | 15:52
Рено склониха и все пак ще повишат мощността на двигателите си
22 август 2017 | 15:44
Един от най-силните хора в хърватския футбол е прострелян в Босна
22 август 2017 | 15:42
Арангелов отнесе хиляда лева глоба
22 август 2017 | 15:40
Джошуа с интересна тренировка (видео)
Ювентус пак гледа към европейски шампион
22 август 2017 | 15:32
Талант на Барса отиде в Германия
22 август 2017 | 15:19

›› Булевард

Гаджето на Роналдо в убийствена форма, въпреки бременността (видео)
22 август 2017
Бременната приятелка на Кристиано Роналдо не се е отказала от фитнеса, въпреки че коремчето й прогресивно расте. ...
Ева Лонгория се хвърля в модата 22 август 2017 | 08:59
Асдис Ран се завърна в България (снимки) 22 август 2017 | 14:42
Забъркаха Подолски в афера с мигранти 22 август 2017 | 12:10

›› Волейбол

България - Словения 1:0! Гледайте мача ТУК!!!
22 август 2017
БЪЛГАРИЯ - СЛОВЕНИЯ 1:0 (25:18, 11:11)БЪЛГАРИЯ: Лора Китипова, Емилия Николова, Елица Василева, Добриана Рабаджиева, ...
Пламен Константинов: Има промяна в играчите, вярват повече (видео) 22 август 2017 | 10:57
Остава ли Пламен Константинов начело на България след Евроволей 2017? (видео) 22 август 2017 | 12:07
Георги Братоев е свалил 12-13 килограма преди Евроволей 2017 22 август 2017 | 15:01

›› Баскетбол

Гард на Лукойл премина във Франция
22 август 2017
Френският първодивизионен баскетболен клуб Лимож привлече в състава си американския пойнт гард Дани Гибсън от ...
Обрадович: Новата система на ФИБА е бедствие! 22 август 2017 | 16:05
Талант на Барса отиде в Германия 22 август 2017 | 15:19
Испания с шестима от НБА на ЕвроБаскет 2017 22 август 2017 | 15:00
							
						

›› Live Scores

Всички мачове

Лудогорец предизвика съдбата и си изпати, но ... 03 август 2017
Лудогорец изигра пореден луд мач в Европа, но този път шансът не бе на страната на орлите и те се сбогуваха с мечтата да попаднат за трети път в групите на Шампионска лига.Срещата реванш срещу Апоел (Беер Шева) бе ...
Владо Манчев: Всички имат вина за сгромолясването ... 20 август 2017
Един от най-добрите български нападатели през новия век Владимир Манчев гостува в предаването "Код спорт" по ТВ+. Започва кариерата си в родния Хебър (Пазарджик). През 1998 г. Димитър Пенев го привлича в мъжкия отбор на ...

Левски | Литекс | "А" Група | "Б" Групи | Национални отбори по футбол | Купа на България | Англия | Испания | Италия | Германия | Франция | Русия | Шампионска лига | Лига Европа | Мачове на живо | Класиране

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Агенция Спортал, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Агенция Спортал, посочване на източника и добавяне на линк към www.sportal.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Този уебсайт е собственост на Sportal Media Group

Sportal.bg is part of the Sportal Media Group network
ЕВРО2016 | Мобилни телефони | Бизнес новини | Лайфстайл | Woman.bg | Men Only | Новини | Shopping.bg Мобилен Портал