Казвам се Анелия, живея в Италия, не позволявайте този ад да дойде в България

Казвам се Анелия, живея в Италия, не позволявайте този ад да дойде в България

"Здравейте, казвам се Анелия, бивша спортистка и многократна шампиона по лека атлетика, сега живея в Терлици, Италия!

Обикновено не обичам да пиша в социални медии, фейсбук, да говоря за работа, приятели, познати, но сега просто не издържам на всички глупости, които се пишат!

И така, пиша съобщение за онези невежи, неграмотни, твърдоглавци, слагайки всички епитети дори и тези, за които се сещате! За всички неотговорни и невярващи българи! За тези, които все още не са разбрали сериозността на ситуацията, и го демонстрират разхождайки се по улиците, пиейки питието си по баровете, разхождайки се с колелото, или правейки сутришната си загрявка в парка! Или, което е по-страшно да доказвате на някой, как не се страхувате и как от телевизора ви говорят глупости и всичко това е една конспирация! За вас пиша!

За съжаление, от коронавирусът се умира. А знаете ли как умирате? Умирате от двустранна пневмония (тежък остър респираторен синдром), бъбречна недостатъчност…

Умирате САМ, набийте си го в главата САМ!, за да се ограничи и най-малкият достъп до останалите!

Бъдещият труп НЕ може да се свърже с роднини за последно сбогом, и когато издъхне го очаква кремиране! Не искам да сте сред тези мои познати, моля се, да бъдете отговорни! В Италия съм и си нямате и най- малка идея, какво реално се случва!

Болници препълнени с заразени – с температура, кашлица! Над 240 болни за денонощие! Хората са отчаяни,защото и 112 вече не отговаря! Не е вярно че децата не боледуват! Абсолютна лъжа! Но е вярно, че са най-честите приносители. Имунната им система е силна. Последната и най тъжна новина, която получих днес е за търговски център от хранителна верига. Заразени 8 продавачки,обслужвали, кой знае, колко клиенти.

Въпреки драконовските мерки тук, все още има заразени и умиращи хора! Въпреки наложената карантина до 3 -ти април, благодарение на такива конспиратори като вас (които и тук ги има, умират хора!)

За сега до 3 април не можем да излизаме, децата учат онлайн, всичко е затворено само големи хранителни магазини работя и пускат по 5 човека вътре, другите са на опашка и полиция следи да са на метър – два разтояние един от друг. Нямаме право да напускаме градовете има полиция на входните пътища и навсякъде в градовете, танкове и военни се движат, недостиг на доктори, глоба от 260€ и затвор до 3 месеца, ако не спазваш правилата за напускане на града (имаш право да напуснеш със специално разрешение – документ от полицията, като пише къде отиваш, забранени са погребенията, сватби, кръщенета и какво ли не) заведенията не работят! Днес комшииката ми, която работи в аптека, каза че трябва да се запася с антибиотик, сироп за кашлица и най-необходимото, защото няма и няма да има доставки, границите по суша, вода и въздух са затворени и какво ли още не. Това ли искате и при вас да се случи?

Умират хора! Набийте си го в главата! Докторите са принудени да избират – кой ще живее и кой ще умре! Ако вие сте на 45 години и сте заразен и има някой на 30 години, също заразен, ще се лекува с апарат този, който е на 30! Хората тук, сами се подлагат на карантина, при възможност – далеч от семействата си! Сами признават съмненията си за зараза. Ужас! Трагедия! Затворени в къщите е най – малката ни тревога.

Носете ръкавици и маски. Стойте далеч от всички и всичко. Помислете, за това следващият път, когато почувствате, че искате да излезете от дома си! Не бих пожелала и един миг на вас невярващите, прекаран в червената зона. Вирусът е унищожителен, но върху желязо, пластмаса, дрехи и всичко останало е устойчив. Който иска ще чуе, който не, Бог да му е на помощ! Но не причинявайте това и на останалите! С повече разум и мъдрост ще се предпазим от тази пандемия! Нека БОГ ни пази!“


 

Последвайте каналите ни в:

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти