Занев: Видяхме слабостите си, нямаме право на повече грешки

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев сподели при завръщането след проведения зимен лагер в испанския курорт Марбея, че се надява отборът да не допуска повече грешки и да отстрани слабостите в играта си до началото на пролетния дял от българския шампионат.

Крушчич: Резултатите бяха лоши, но се подготвихме добре
Крушчич: Резултатите бяха лоши, но се подготвихме добре

"Не е приятно. Трудни резултати. Важно е за един отбор да побеждава, да има самочувствие да вярва в собствените сили. По една или друга причина загубихме тези мачове. Положителното от тези загуби е, че можем да видим слабостите си. Да се надяваме, че наистина ще си извадим поуките и тези грешки няма да ги допускаме по време на сезона, защото след две седмици започва първенството. Нямаме право на грешки повече. Трябва да започнем да побеждаваме".

"Не е приятно, когато не вкарваш. Когато ти вкарат два-три гола, ти трябва да вкараш четири. Има върху какво да работим".

"Не мога да кажа, че заради класата на съперника допуснахме тези голове. Всеки мач излизахме с различен състав. Все пак за това са контролните мачове, за да се види койна каво ниво е, как се представя, в каква форма е. Да се даде шанс на всички и вече треньора да си извади изводиите на кого ще разчита".

ЦСКА-София "катастрофира" и в последния си мач в Испания (видео)
ЦСКА-София "катастрофира" и в последния си мач в Испания (видео)

"Не съм човекът, който да дава оценки. Важното за мен е, че всички за здрави. Свършихме добра работа с физическото натоварване. Времето ще покаже".

"Разбира се, че мислим за мача с Левски. Целенасочено се готвим за мача. Не сме се пазили откъм натоварвания. Като цяло мислите ни са насочени за този мач. Аз съм сигурен, че ще победим".

"Ние си гледаме в нашия отбор. Не мога да ви кажа дали е по-силен. Познавам работата на Петър Хубчев. Знам, че е добър треньор. Ще се получи един интересен мач. Ще ни е трудно, но аз вярвам в нашия отбор", завърши Занев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти