Зрелищен гол в 94-ата минута продължи головото постижение на Болоня

Зрелищен гол в 94-ата минута продължи головото постижение на Болоня
Отборите на Болоня и Фиорентина направиха 1:1 в двубой от 18-ия кръг на Серия “А”. Марко Бенаси (27) и Рикардо Орсолини (94) реализираха попаденията в дербито на съседите. Така момчетата на Синиша Михайлов са вкарали в 17 от 18-те си мача досега. Двата тима остават в средата на класирането.

В 12-ата минута Родриго Паласио прати топката в мрежата на гостите, но при вдигнат флаг за засада. Повторенията ратифицираха засадата. Четвърт час по-късно “виолетовите” откриха резултата след атрактивен гол. Топката беше изчистена извън наказателното поле и Марко Бенаси посрещна топката със страховито воле от въздуха. Той шутира от 22 метра и прати кълбото в долния десен ъгъл на вратаря - 0:1.
След почивката домакините заиграха по-дейно и по-често атакуваха, но без последствия. В 70-ата минута Федерико Киеза нанесе точен удар и вратарят на Болоня успя да избие. В 77-ата резервата Федерико Сантандер шутира силно и над вратата. Домакините бяха много близо до попадение в 88-ата минута. След центриране отдясно Матия Бани не успя добре да отклони топката, а вратарят спаси само заради доброто позициониране, тъй като не разбра как топката се удари в ръцете му. В 94-ата Рикардо Орсолини реализира зрелищен изравнителен гол от пряк свободен удар, при който всички очакваха центриране. Той завъртя топката с много сила високо към първата греда и изненада вратаря - 1:1.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти