На 90% Лечков ще поеме управлението на българския футбол, заяви Майкъла

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев направи любопитно изказване в предаването "От дузпа в тъч" по Sportal TV. Майкъла прогнозира, че през пролетта начело на Българския футболен съюз ще застане досегашният първи вицепрезидент на централата Йордан Лечков. Бизнесменът коментира и ситуацията около ЦСКА-София.

10 "От дузпа в тъч" с гост Георги Илиев
"Защо не приеха предложението за поименни билети на футболните мачове. Сядаш на стадиона, знае се кой е до теб - пише му името на билета. А се допусна група лумпени да правят простотии и да си излизат от стадиона. Тези не си ги докарал на стадиона нито ти, нито аз, нито Боби Михайлов. По устав Йордан Лечков е първи вицепрезидент и той трябваше да поеме властта, но имаше ангажименти. Смятам, че ако през март се направи конгрес, както се говори, на 90% има вероятност Данчо Лечков да стане президент. А защо и Мишо Касабов да не бъде", заяви Майкъла в "От дузпа в тъч".
10 "От дузпа в тъч" с гост Георги Илиев
Той добави, че е най-добре шеф на БФС да стане някой успял бизнесмен и задължително в следващия Изпълнителен комитет на централата да няма клубни президенти.
Порточанов: Сигурен съм, че Бойко Борисов съжалява за действията си срещу БФС
Порточанов: Сигурен съм, че Бойко Борисов съжалява за действията си срещу БФС
На въпрос дали би влязъл в Изпълкома, Илиев отговори: "Да, с удоволствие".
10 "От дузпа в тъч" с гост Георги Илиев

"ЦСКА е там, където е публиката, където е стадион "Българска армия". В момента Милош Крушчич върши добре работата си начело на отбора. Мисля, че има две слаби позиции в състава - в защитата, но няма да влизам в конкретика, за да не ме обвинят. То се вижда. Засега няма как да станем шампиони - нека са наблегне на школата и стадиона", каза още Майкъла, който добави, че "червените" ще победят с два гола разлика Арда (Кърджали) за Купата на България.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти