Сериозни проблеми за Етър

Сериозни проблеми за Етър

Сериозни кадрови проблеми има Етър преди гостуването на Арда в поредния кръг от елита. Мачът е в понеделник, 30 септември, от 17:30 ч. на стадион "Лаута" в Пловдив, където домакинства тимът от Кърджали.

81 Славия - Етър (Велико Търново)

Не се оправдаха очакванията, че нападателят Дани Младенов ще се възстанови за важния мач. Настоящият голмайстор на първенството е аут не само за този двубой, но и за следващото домакинство с Локо (Пд).

"Яни Пехливанов и Румен Руменов също излизат извън строя след контузиите си срещу Витоша. Фло Боджадж и Никола Колев също са с хронични травми, Иван Петков още се възстановява. Тъкмо липсата на 6 основни играчи повлия на представянето ни срещу Ботев (Гълъбово). Изключително трудно ще ни е и в предстоящите два мача с Арда и Локо (Пд), но това е положението", коментира старши треньорът Росен Кирилов.

В тази ситуация той ще допълва групата и с юноши. Етър обаче не отписва мача и се надява да добави точки към актива си.

"Трудно ще е, но няма да вдигаме бялото знаме. Реално отборът ни ще е по-комплектован чак след паузата в първенството за мача с Дунав", добави Росен Кирилов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти