ФКСБ удари Университатя в края, само единият българин игра (видео)

ФКСБ удари Университатя в края, само единият българин игра (видео)

Голямото дерби от 9-ия кръг на румънското първенство между Университатя (Крайова) и ФКСБ завърши с минимална победа на гостите с 1:0. В герой за гранда от Букурещ се превърна новото попълнение Жувел Цуму. Конгоанецът влезе акто резерва в 64-ата минута, а в 89-ата донесе така важните три точки на "стелистите" с дебютния си гол за клуба.

В състава на Университатя титуляр беше Антони Иванов, а Божидар Чорбаджийски остана на пейката за ФКСБ.Флоринел Коман пропусна най-доброто положение за гостите до почивката. Университатя доминираше в началото на второто полувреме, но Валентин Михайла стреля неточно, след като преди това пробяга почти целия терен. Домакините атакуваха, но бяха наказани в последните минути след груба грешка на вратаря Мирко Пилячели и точен удар на Цуму.

В класирането Университатя е на 4-о място с 16 точки, колкото има и третият Политехника (Яш). ФКСБ е на 11-о място с 10 точки, а лидер е шампионът ЧФР Клуж с 20.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички