Тайсън Фюри: Ще се бия като мексиканец срещу Ото Валин

Тайсън Фюри: Ще се бия като мексиканец срещу Ото Валин

Линейният шампион в тежка категория Тайсън Фюри (28-0-1, 20 KO) е готов да сподели ринга с непобеденият Ото Валин (20-0, 13 KO) след седмица в Невада. 31-годишният Фюри смята да се забавлява в битката със своя по-млад опонент и ще се бие в мексикански стил. Победата е от изключително голямо значение за Тайсън, защото след нея той ще проведе реванш с шампиона Дионтей Уайлдър.

Битката между двамата вече е уредена за февруари следващата година, а загуба ще обърка сериозно тези планове. Фюри ще влезе уверен в тази среща и ще търси забавлението в нея:

“Ще търся забавление в битката с Ото Валин. Битката ни ще бъде в седмицата на Денят на независимостта на Мексико. Ще се бия като мексиканец. Нека си признаем истината. В битката с Уайлдър бях неактивен дълго време и това беше първия път от години, в който поех сериозен удар.

Може би този удар няма да ми направи нищо днес. Не мисля, че е важна силата на удара, а по-скоро скоростта, с която ти вкарват следващия удар. Завърших страхотен тренировъчен лагер. Чувствам се силен и на 14-ти септември влизам за война с Валин.”

mma.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти