Балъков обяви 11 национали за мача на "Уембли"

Селекционерът на България Красимир Балъков обяви имената на 11 легионери за европейската квалификация с Англия на 7 септември, както и за контролата с Ейре в Дъблин на 10 септември.

Има няколко футболисти, които се завръщат в състава, като Георги Миланов, Николай Димитров-Хичо, Божидар Краев и Симеон Славчев, които не бяха част от тима в предните квалификации с Чехия и Косово. Бранителят Георги Пашов пък получава дебютна повиквателна след силните му изяви с арменския Арарат-Амения, с който е на бараж за групите на Лига Европа.

Капитанът Ивелин Попов, Георги Костадинов, Страхил Попов, Васил Божиков и Кирил Десподов са с дежурните повиквателни, а такава като легионер получава и Георги Сърмов. Халфът играе от този сезон в германския Кемниц, който е в трета Бундеслига, след като беше част от тима в мачовете с Чехия и Косово, но като играч на Етър.

Списък на националите, които играят в чужбина, за мача с Англия:


Георги Миланов (МОЛ Фехервар,Унгария)
Николай Димитров-Хичо (Урал, Русия)
Божидар Краев (Жил Висенте, Португалия)
Георги Пашов (Арарат, Армения)
Симеон Славчев (Карабах, Азербайджан)
Георги Сърмов (Кемниц, Германия)
Ивелин Попов (Ростов, Русия)
Георги Костадинов (Арсенал Тула, Русия)
Страхил Попов (Касъмпаша, Турция)
Васил Божиков (Слован Братислава, Словакия)
Кирил Десподов (Каляри, Италия)

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти