Клубове от Индонезия искали холандеца Сидоел

Клубове от Индонезия искали холандеца Сидоел

Клубове от Индонезия са проявявали сериозен интерес към новото попълнение на Арда (Кърджали) Дарен Сидоел. 21-годишният вътрешен халф избра да остане в Европа, като подписа с кърджалийци. Сидеол е холандец, но има индонезийски корени. Според indosport.com опции пред играча са били Бали Юнайтед, Персия Джакарта, ПСМ Макасар и Персиб Бандунг, които имали вече в редиците си холандски играчи.

6 Дарен Сидоел на финалната права за договор с Арда (Кърджали)

След периода си в Рединг юношата на Аякс обаче предпочел да продължи на стария континент. Според въпросния сайт цената на играча е 300 хиляди евро. Друг индонезийски сайт BolaSport.com информира, че срокът на договора на Сидоел с Арда е за 2 години.

"Моята цел е да се развивам и покажа себе си на най-високо ниво и да направя следващата стъпка в кариерата си - да се върна в големите европейски първенства", коментира трансфера си Сидоел пред BolaSport.com.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти