Пике: Неймар е този, който трябва да излезе и да говори за свой трансфер

Пике: Неймар е този, който трябва да излезе и да говори за свой трансфер

Защитникът на Барселона Жерард Пике коментира темата с евентуалното завръщане на Неймар в тима. Според него бразилецът е този, който публично трябва да коментира този въпрос.

“Има хора, които не бяха доволни от начина, по който си тръгна, но също така има и такива, които бяха много щастливи от неговото представяне тук. Това е сложна операция. Той е играч на Пари Сен Жермен, а съставът, с който разполагаме, е достатъчно добър, за да спечелим всеки трофей. Ако възникне тази възможност, знаете моите взаимоотношения с него. Ще съм радостен, ако се върне, но той е играч на ПСЖ. Едно лично мнение не променя това.

Неймар е този, който трябва да говори по темата. Разбира се, че си общуваме с него, но не е правилно да разкривам лични разговори. Ако иска да говори или да даде своето мнение, трябва да излезе и да го изкаже. Той е звезда и на терена, и извън него. Ние чакаме да видим какво ще стане. Не мога да кажа нищо повече”, заяви Пике преди мача с Наполи тази нощ.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти