Булевард

Джени Суши проговори: Шокирах се, когато Кубрат ме целуна

26 юли 2019 | 12:27 - Обновена
Джени Суши проговори: Шокирах се, когато Кубрат ме целуна

Дженифър Равало, или Джени Суши, стана най-популярната американка в България през последните няколко месеца. Видеоклипът, в който Кубрат Пулев целуна репортерката след своя последен мач срещу Богдан Дину, обиколи целия свят. В резултат на това българинът получи забрана да се боксира. Санкцията беше вдигната преди няколко дни.

Веднага след инцидента "България Днес" се свърза с Джени Суши, за да чуе нейната гледна точка за случилото се. Американката беше посъветвана от своята адвокатка да не дава изявления за медиите, докато не минат заседанията по случая с Кобрата, но обеща да говори ексклузивно пред "България Днес". Джени Суши дори призна, че е отказала на най-популярния таблоид зад океана - TMZ.

След края на сагата Джени Равало спази своето обещание и разказа гледната си точка за събитията само и единствено за читателите на "България Днес".

- Г-це Суши, на последното заседание на калифорнийската комисия Кубрат Пулев на няколко пъти каза, че съжалява. Приемате ли извинението и смятате ли, че той е откровен?

- На първото заседание, което беше през май, Кубрат се държеше по-различно. Беше с голям антураж. Приятелката му беше там. Имаше адвокати. Мислех, че на първото заседание ще се извини за това, че ме хвана за лицето и ме целуна. Но това не стана. Беше с неговия преводач и продължи да лъже комисията. Обясняваше как съм танцувала в скут и как съм се забавлявала. Още повече лъжи. Той беше наказан, назначиха му курсове за сексуално посегателство и трябваше да плати глоба. На второто заседание беше тотално различен. Изглеждаше, че наистина съжалява за станалото. Но в същото време лобираше да си върне лиценза. Само времето ще покаже дали реално съжалява за стореното.

- Доволна ли сте от решенията на комисията? Първо за наказанието на Кубрат, а след това за неговото отменяне?

- Пулев беше наказан за шест месеца, но след това го възстановиха. Реално санкцията бе четири месеца. Заради нея пропусна възможен мач с Антъни Джошуа. В началото мислех, че трябваше да изтърпи всичките шест месеца, но той достатъчно дълго беше наказан. Премина курсовете. Плати глобата и се извини. Доволна съм. Казах го и на второто заседание, изглежда, че е променен. Надявам се да не чувам повече лъжи от него и хората му в социалните мрежи.

- Да се върнем към събитията през март. Защо решихте да отразявате галавечерта? Интервюто с Кубрат вашата основна цел ли беше?

- Аз съм от Калифорния и живея в района на Лос Анджелис. Работя като суши готвач и имам собствен бизнес. Странично от това започнах да пиша през януари за "Вегас спортс дейли". Покривах шоубизнес в моя район Калифорния. Всичко, което е в Лос Анджелис, Сан Диего или Ориндж Каунти. Това беше втората галавечер, която отразявах. Имах шанса да направя интервю с друг боксьор - Рико Рамос, който се биеше в подгряващите мачове. Бях акредитирана за кантара и за самата бойна вечер, за да взема мнения от боксьорите. Целта беше да напиша материал за моя вестник.

- Какви бяха вашите начални впечатления, когато направихте първото интервю с Кубрат преди мача?

- Мина доста време. Не помня ясно. Беше щастлив и уверен, защото мачът беше на следващия ден. Интервюто беше доста бързо. Беше в добро настроение.

- Всички видяхме инцидента на вашето видео. Какво мина през главата ви, когато Кубрат ви целуна и какво се случи след това?

- Зададох му няколко бързи въпроса преди това. Бях шокирана и изненадана. Той хвана лицето и ме целуна. После, когато си тръгвах, ме хвана за дупето. С неговите приятели започнаха да се смеят, което беше много срамно и унизително за мен. Директно напуснах палатката.

- Не го ли попитахте защо ви е хванал за дупето?

- Не го направих. Исках да си събера нещата и да се махна оттам. Доста хора ме попитаха, защо ако съм била толкова бясна, не съм го зашлевила или ударила. Но той е близо двуметров боксьор, който тежи 110 килограма и току-що е пребил съперника. Целият е в кръв. Това си е достатъчно плашещо. Всичко стана толкова бързо. Исках да се махна. Не знам дали можете да си го представите. Хората казват: "О, това е само целувка!". Но когато се опитваш да си вършиш работата, е нещо неприятно. След това Кубрат и неговите приятели започнаха да ми се смеят. Не знам дали беше заради хващането на задника или заради шеги към мен.

- Защо тогава отидохте в ресторанта с приятелите на Кубрат, а след това и в лобито на хотела за партито?

- Кубрат не беше в ресторанта. Там бяха брат му, неговите приятели и хората от отбора му. След мача чаках Кубрат, за да взема интервю. Един от неговите приятели беше много мил с мен. Когато приключи интервюто, в което ме сграбчи за лицето и ме хвана за задника, напуснах палатката. Тогава получих обаждане от мой приятел, който е моден дизайнер. Той е българин. Каза ми дали мога да посъветвам Кубрат и неговите хора да отидат в един ресторант в Ориндж Каунти. Тогава се обадих на един от приятелите на Пулев. Попитах дали не искат да отидат в този ресторант, където ги канят за афтърпарти. Те ми казаха как Кубрат трябва да бъде прегледан от доктор, защото имаше кървава аркада и нямало да дойде с нас. Казах им: "Добре, отлично". Обадих се на моя приятел, че ще отидем. Живея в Ориндж Каунти и познавам ресторантите. Онзи всъщност е по-скоро като бар. Често ходя в него. Кубрат не беше там. Забавлявах се с неговите приятели. Изпихме няколко питиета. Всичко беше наред. Кубрат не се появи. Тогава казаха, че ще отидем на още един купон. Чувствах се добре с хората, които бяха много готини. Затова отидох. Разбирам, че много хора са бесни от това, което са видели, но те не са били там да видят как Кубрат ме хвана за задника след интервюто. Освен моя танц в скута имаше още момичета, които правеха същото като мен. Но те не са във видеото. Закриха лицето на човека, в чийто скут танцувах. Знам кой е. Имам негови снимки в телефона, но защо трябва да му разкривам идентичността? Не искам той да отнесе цялата негативност, която получих от социалните мрежи. Кубрат дойде в лобито чак към края на вечерта. Когато пихме с него и си казвахме наздраве, беше в самия край. Тогава се смеех и той се сети за целувката на моето видео. Казах му: "Разбира се, ще я махна". След това реших да не го правя. И го публикувах.

- Каква беше причината да публикувате видеото с целувката? Ако ви се беше извинил вечерта в лобито, щяхте ли да изрежете този момент?

- Той не се извини. Когато се замислих за всичко това и за целувката, за начина, по който ме хвана за задника, и за смеха... Точно това ме вбеси. Ако беше казал нещо, вероятно щях да изрежа целувката. Когато публикувах видеото, някой го беше постнал в туитър и всичко избухна. Бях доста изненадана и изплашена. Не коментирах нищо в продължение на няколко дни. След това Кубрат каза, че сме били приятели, а след това сме се смеели и прегръщали. Но аз го срещнах само веднъж. Почти не бяхме разменили думи на кантара. Не бяхме приятели. Той не се е смеел с мен, а се смя на мен. Хвана ме за задника. Доста неща бяха казани в социалните мрежи. Трябваше да отговоря по някакъв начин. Реално това е сексуално посегателство на практика. Говорих с някои от неговите приятели, а не с него.

- Не проведохте ли разговор за целувката с Кубрат още в лобито?

- Само в края. Точно си тръгвах. Той ми каза нещо за видеото. Не помня точните му думи. Просто каза как трябва да махна целувката.

- Показахте някои доста любопитни съобщения към вас от приятелката на Кубрат - Андреа. В едно от тях пише "Big Kurva". Каква беше вашата реакция, когато ги прочетохте?

- Болезнени са, разбира се. Тази жена не ме познава. Може би тя има проблеми с нейното гадже и връзка си и си го изкарва на мен. Не съм направила нищо на нея, нито на Кубрат. Тя ме атакуваше и приказваше лъжи. Може би той й ги е наговорил.

- Знаете ли, че преди около две седмици Андреа пусна много крайно съобщение, което беше разтълкувано от мнозина сякаш къса с Кубрат?

- Нейните гневни съобщения нямат нищо общо с мен, а по-скоро с нейната връзка. Когато ми пускаше тези омразни неща и публикува друго за мен и за старо суши, знаех, че гневът й всъщност е към него. Щом не са заедно, това е по-добре за нея.

- С тези съобщения тя ви обвинява, че същата вечер сте правили секс с друг човек...

- Приятелката на Кубрат не беше на това парти. Бясна съм, защото нейните думи са насочени от момиче към момиче. Тя не знае нищо за мен. Кубрат или някой друг я залива с лъжи, а тя вярва на тях. Разбира се, че ще повярва на гаджето си, защото някоя, която тя не познава, го атакува. Разбирам я. Не ми харесваха съобщенията. Но съм наясно откъде идват.

- Как преминаха следващите дни след целувката и цялата суматоха, която се създаде?

- Емоционално беше трудно. Доста хора, които не познавам, просто започваха да ме мразят. Дори и приятели започнаха да се съмняват в мен. В главата ми се въртеше мисълта дали съм взела точното решение. Сега, когато всичко приключи, мисля, че постъпих правилно. Има доста жени, които са преживели подобни неща, но не говорят за тях. Смятат, че нямат подкрепата нито възможността да кажат нещичко. След всичко, което се случи с Кубрат, се видя, че имаме думата и можем да направим разликата. Ако някой ви сграбчи по начин, по който не ви харесва, можете да кажете нещо. Няма нужда да мълчите. Кажете не, не ми харесва. Дори и да ми беше приятел и да ми беше хванал задника, нямаше да ми хареса.

- Ако вашият редактор ви изпрати да отразявате галавечер с участието на Кубрат Пулев, ще вземете ли ново интервю от него?

- Емоциите все още са доста големи. Преминах през доста неща. Най-вече заради това, което Кубрат каза в социалните мрежи и как се показа като жертва. Неговите фенове ме нападнаха. Затова си мисля, че ако отида на негов мач, вероятно ще се започне отново. Май ще пропусна тази възможност.

- Защо решите да се обърнете към Атлетическата комисия на Калифорния и имахте ли намерение първоначално да заведете граждански иск срещу Кубрат?

- Не чета българските новини. Видях как в една интернет страница пишат неверни неща. Как съм завеждала дела за някакви огромни суми. Или как съм била в банята (с някой по време на купона в лобито на хотела - б.а.). Това са грозни работи. Фалшиви новини! Благодарна съм, че имам възможност да кажа най-сетне моята част от историята. Истината е, че никога не съм завеждала дело. Не съм и искала пари. Колкото до славата, нямах представа, че това видео ще стане изключително популярно. След като привлякох толкова много погледи, усетих нужда като жена да кажа нещо за посегателството. Ако някой хване за дупето вашата жена, дъщеря или майка, вие ще бъдете бесни. Трябваше да кажа нещо.

bgdnes.bg


Още по темата
SPORTAL.BG
Спортни новини
Прочетена 32228

Добави коментар ›› Коментари (58)

ernetPari
(Гост)
58
отговор
31 юли 2019 | 12:07

ПЕ ЧЕЛЕТЕТЕ ПО 899$ НА МЕСЕЦ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ РЕ ГИСТРИРАТЕ. БЕЗ ДА ВЛАГАШ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА 11 ТОП САЙТА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ТУК. --------------------------------------B G S E C U R E - P T C - S I T E - C O M Рейтинг: 0 0

GOST
(Гост)
57
отговор
29 юли 2019 | 20:40

сега в края на крайщата опърдяла ли е малката кобричка или не : Рейтинг: 0 0

PARIONLINE
(Гост)
56
отговор
28 юли 2019 | 11:19

ПЕ ЧЕЛЕЕТЕ ПО 699$ НА МЕСЕЦ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ РЕ ГИСТРИРАТЕ. БЕЗ ДА ВЛАГАШ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА 11 ТОП САЙТА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ТУК. -------------------------------------- P A R I N E O B U X - F R E E - B G Рейтинг: 0 0

Ramos
(Гост)
55
отговор
28 юли 2019 | 10:00

Във фейса мяза на травестит с разстройство ама с тия нянки какво доене ще падне, ох малеееееееееее. Рейтинг: 2 0

CAMBODIA POWER
(Гост)
54
отговор
27 юли 2019 | 22:10

БУДИСТИТЕ СМЕ БЕЛИ АРИЙЦИ:КАМБОДЖА,ЛАОС,ТАЙЛАНД,МИАНМАР СА БЕЛИ-АРИЙСКИ БУДИСТКИ ДЪРЖАВИ А ЦИГАНСКИТЕ СА ФИЛИПИНИТЕ И ИНДОНЕЗИЯ ХАХАХАХА Рейтинг: 1 0

CAMBODIA POWER
(Гост)
53
отговор
27 юли 2019 | 22:10

БУДИСТИТЕ СМЕ БЕЛИ АРИЙЦИ:КАМБОДЖА,ЛАОС,ТАЙЛАНД,МИАНМАР СА БЕЛИ-АРИЙСКИ БУДИСТКИ ДЪРЖАВИ А ЦИГАНСКИТЕ СА ФИЛИПИНИТЕ И ИНДОНЕЗИЯ ХАХАХАХА Рейтинг: 1 0

CAMBODIA POWER
(Гост)
52
отговор
27 юли 2019 | 22:10

БУДИСТИТЕ СМЕ БЕЛИ АРИЙЦИ:КАМБОДЖА,ЛАОС,ТАЙЛАНД,МИАНМАР СА БЕЛИ-АРИЙСКИ БУДИСТКИ ДЪРЖАВИ А ЦИГАНСКИТЕ СА ФИЛИПИНИТЕ И ИНДОНЕЗИЯ ХАХАХАХА Рейтинг: 1 0

CAMBODIA POWER
(Гост)
51
отговор
27 юли 2019 | 22:10

БУДИСТИТЕ СМЕ БЕЛИ АРИЙЦИ:КАМБОДЖА,ЛАОС,ТАЙЛАНД,МИАНМАР СА БЕЛИ-АРИЙСКИ БУДИСТКИ ДЪРЖАВИ А ЦИГАНСКИТЕ СА ФИЛИПИНИТЕ И ИНДОНЕЗИЯ ХАХАХАХА Рейтинг: 1 0

Lissa
(Гост)
50
отговор
27 юли 2019 | 22:04

Пос︆︆ет︆︆ет︆︆е на︆︆й-д︆︆об︆︆ри︆︆я с︆︆е︆︆к︆︆с са︆︆й︆︆т за за︆︆по︆︆з︆︆на︆︆нс︆︆тв︆︆а >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆B︆︆r︆︆ed︆︆h︆︆ot.︆︆Co︆︆m Рейтинг: 0 1

CAMBODIA POWER
(Гост)
49
отговор
27 юли 2019 | 21:27

БУДИСТИТЕ СМЕ БЕЛИ АРИЙЦИ:КАМБОДЖА,ЛАОС,ТАЙЛАНД,МИАНМАР СА БЕЛИ-АРИЙСКИ БУДИСТКИ ДЪРЖАВИ А ЦИГАНСКИТЕ СА ФИЛИПИНИТЕ И ИНДОНЕЗИЯ ХАХАХАХА Рейтинг: 1 0

CAMBODIA POWER
(Гост)
48
отговор
27 юли 2019 | 21:26

БУДИСТИТЕ СМЕ БЕЛИ АРИЙЦИ:КАМБОДЖА,ЛАОС,ТАЙЛАНД,МИАНМАР СА БЕЛИ-АРИЙСКИ БУДИСТКИ ДЪРЖАВИ А ЦИГАНСКИТЕ СА ФИЛИПИНИТЕ И ИНДОНЕЗИЯ ХАХАХАХА Рейтинг: 1 0

CAMBODIA POWER
(Гост)
47
отговор
27 юли 2019 | 21:26

БУДИСТИТЕ СМЕ БЕЛИ АРИЙЦИ:КАМБОДЖА,ЛАОС,ТАЙЛАНД,МИАНМАР СА БЕЛИ-АРИЙСКИ БУДИСТКИ ДЪРЖАВИ А ЦИГАНСКИТЕ СА ФИЛИПИНИТЕ И ИНДОНЕЗИЯ ХАХАХАХА Рейтинг: 1 0

Ален Делон
(Гост)
46
отговор
27 юли 2019 | 20:11

Ние се шокираме всеки път като ти покажат грозната тиква, пача Рейтинг: 4 0

CAMBODIA POWER
(Гост)
45
отговор
27 юли 2019 | 19:02

КАМБОДЖА,ЛАОС,ТАЙЛАНД,МИАНМАР,ВИЕТНАМ СА БЕЛИ АРИЙЦИБУДИСТИ А ЖЪЛТАТАМОНГОЛОИДНА РАСА СА ЕДИНСТВЕНО В ИЗТОЧНА АЗИЯКИТАЙ,КОРЕЯ,ЯПОНИЯ,МОНГОЛИЯ,СЛАВЯНИТЕ Рейтинг: 1 0

Джендер суши
(Гост)
44
отговор
27 юли 2019 | 17:32

Джени суши: Исках някой мъж да ме чука, но няма навити, само жени ми налитат, а съм грозна, но искам мъж, затова измислих всичко, за да ме разберат повече мъже, че искам да ме чукат Рейтинг: 4 2


							
						
Sportal.bg разкрива: 40 неща, които не знаете за ... 20 март 2020
Футболистът Илиан Илиев-младши стриктно спазва правилата и прекарва времето с вкъщи, затова и разведрихме деня му с 40 въпроса. Халфът на Черно море веднага прие предизвикателството на Sportal.bg и бързо разкри ...

Левски | ЦСКА | Лудогорец | Първа лига | Втора лига | Национални отбори по футбол | Купа на България | Англия | Испания | Италия | Германия | Франция | Русия | Шампионска лига | Лига Европа | Мачове на живо | Волейбол | Тенис | Формула 1 | Баскетбол

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Агенция Спортал, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Агенция Спортал, посочване на източника и добавяне на линк към www.sportal.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Този уебсайт е собственост на Sportal Media Group

Sportal.bg is part of the Sportal Media Group network
ЕВРО2016 | Мобилни телефони | Бизнес новини | Лайфстайл | Woman.bg | Men Only | Новини | Shopping.bg Мобилен Портал

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.