Пирин официално се раздели с Дофтора

Пирин официално се раздели с Дофтора

ОФК Пирин (Благоевград) ще има нов треньор. Официалната страница на клуба информира, че днес бяха прекратени отношенията с Иван Стойчев, който успя да се справи с почти невъзможната мисия да запази мястото на орлетата в професионалния футбол.

ОФК Пирин ЕООД Благоевград искрено благодари за огромните му усилия в името на отбора и му пожелава успех във всичките му бъдещи начинания. От друга страна, Дофтора няма и актуален лиценз да води тима в професионалния футбол.

Утре ще бъде обявен официално новият старши треньор, който ще бъде представен на футболистите от управителя на клуба Венко Попов и Ива Уорън, представител на новия финансов партньор на клуба "Емирейтс Уелт". По всичко изглежда, че за старши треньор ще бъде назначен бившия защитник на орлетата Иво Тренчев, който през пролетта напусна третодивизионния Беласица (Петрич).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти