Хамбургер подсили халфовата линия с двама

Хамбургер подсили халфовата линия с двама

Хамбургер ШФ подсили халфовата си линия с двама футболисти, които ще помагат на Дер Дино в битката за връщане в Бундеслигата. Шпортферайн изпадна от елита през 2018 година, а в първия си сезон във второто ниво на германския футбол не успя да спечели промоция обратно при най-добрите.


Днес от “Фолкспаркщадион” обявиха идването на двама играчи - един под наем и един с постоянен трансфер. 20-годишният Адриан Фейн пристига от Байерн (Мюнхен) със статута на преотстъпен за един сезон, а атмосферата във Втора Бундеслига му е добре позната, защото през последната кампания той игра именно там с екипа на Ян Регенсбург.

26-годишният Сони Кител пък подписа четиригодишен договор с Хамбургер, след като в последните три сезона бе част от друг втородивизионен клуб - Инголщат. Атакуващият халф има опит и в редиците на Айнтрахт (Франкфурт).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички