Фиорентина няма да продаде Киеза дори за 100 млн. евро

Фиорентина няма да продаде Киеза дори за 100 млн. евро

Новият собственик на Фиорентина Роко Комисо беше категоричен, че клубът няма да се раздели с Федерико Киеза. Италианският национал, който блести и в младежката селекция на “адзурите”, е свързван с куп отбори, сред които се отличават Ювентус, Байерн (Мюнхен) и Интер.

“За мен Федерико е най-добрият. Няма да го продам - дори и за 100 млн. евро. Нямаме нужда от пари”, заяви босът на “виолетовите” от Флоренция пред Corriere dello Sport.


“Казаха ми, че в договора му няма откупна клауза. Искам да задържа Киеза в отбора за поне още един сезон. И като казвам “поне”, имам предвид, че бих желал да е тук и за по-дълго време, но ще видим”, добави Комисо.

69-годишният медиен магнат е собственик на Фиорентина от този месец. “Когато обещая нещо, аз го спазвам. Как бих могъл да започна приключението си в този клуб, като продам национала? У него виждам страст и сила - характеристики, които искам да забелязвам във всички от Фиорентина”, завърши шефът.

Преди два дни Киеза вкара два гола за Италия за успеха с 3:1 над Испания в мач от Европейското първенство за младежи до 21 г.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти