Гледай на живо

Лудогорец взе солидна преднина и обезсмисли реванша с Хебър - на живо от Разград след 4:0

Тервел Пулев и Магдалена Малеева заедно в инициатива

Тервел Пулев и Магдалена Малеева заедно в инициатива

Шампионът на ЕС в полутежка категория Тервел Пулев и легендарната тенисистка Магдалена Малеева, заедно със съпруга си Любомир Ноков, ще се включат в първата по рода си семейна конференция, посветена на бащинството.

Това са само част от участниците на конференцията, които ще споделят с публиката своите лични истории за това да бъдеш баща и родител - щастливи, трогателни, но винаги безкрайно вдъхновяващи.

“Бащите говорят!” е част от националната кампания “Да бъдеш баща”, която вече няколко години поддържа разговора за най-трудната професия – родителството, и в частност - бащинството.

Специалното събитие, организирано от фондация “Асоциация Анимус”, като част от националната кампания  „Да бъдеш баща”, ще се проведе на 20 април в Сити Марк Арт Център.

Мореплавателят, океанолог и журналист Дончо Папазов, отгледал дъщеря си Яна на яхтата, с която семейството му обиколи света, носителят на бронзов медал от Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Тервел Пулев- баща на две момчета, шеф Таньо Шишков - баща на две близначки и едно момче, режисьорът Стефан Командарев и неговата съпруга, родители на двама тийнейджъри, Йордан Жечев - син на Тончо Жечев и баща на три момчета, две от които - също близнаци, проф. Орлин Тодоров- психоаналитик, професор и баща, политикът Цветан Цветанов - баща на три дъщери, Любомир Ноков и Магдалена Малеева, родители на три деца, Искра Ангелова - майка и подрепяща бащата в семейството съпруга... Участниците в конференцията “Бащите говорят!” ще разказват и разсъждават за това какво е да бъдеш баща, но и ще поставят акцент върху здравословната среда в семейството и необходимостта от партньорство в отглеждането на децата.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички