Левски отмъква звезда на ЦСКА

Левски отмъква звезда на ЦСКА

Левски ще направи опит да привлече новата звезда на ЦСКА Фелипе да Коща, информира "Тема Спорт". Привлеченият през лятото португалски полузащитник показва отлични игри с екипа на "армейците", но краткият контракт до лятото на 2009 година, който е подписал с клуба, дава надежди на босовете на Левски да се надяват да го отмъкнат от своите "вечни" съперници. Да Коща подписа с ЦСКА за 1+2 години като свободен агент, след като договорът му с гръцки елитен тим бе изтекъл и през лятото спокойно може да си тръгне без пари от "Армията", ако не е съгласен с предложените му условия от страна на "червените". Техничарят може да преговаря спокойно с всеки клуб по света от 1 януари и от Левски вече опипват почвата за това какви условия ще иска той, за да премине при тях. Шефовете на "Герена" са готови да плащат значително по-добра заплата на Да Коща, за да стане той техен играч.

Според запознати, Да Коща не е единственият футболист, чиито договор с ЦСКА изтича през лятото. Ако не побързат с преговорите, шефовете на "червените" могат да изпуснат и други свои играчи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти