Ръководството на Левски: Поклон пред нейно величество... „синята“ публика! (видео)

Ръководството на Левски: Поклон пред нейно величество... „синята“ публика! (видео)
Ръководството на Левски благодари на своите фенове за подкрепата, която получи отборът им преди и по време на дербито с ЦСКА. "Сините" излязоха с благодарствено обръщение към публиката, която показа своята голяма любов към вековниците в последните тежки седмици за клуба.
Ето какво написаха от Левски в официалния сайт на клуба:

В събота, „Левски“ победи! Не на терена, а в най-важната си битка! Левскарската общност доказа, че е несломима и непоколебима. „Синьото“ море, което заля цяла София, показа по категоричен начин, че „Левски“ е футболен клуб без аналог в България!

Тези „сини“ сърца, тези „сини“ усмивки... този трепет при изричането на името „Левски“. Това не просто вълнува, това задължава и осмисля!

Благодарим на всеки един левскар, който сподели енергията си с нас. Благодарим на всеки един, който през последната седмица заяви по категоричен начин своята подкрепа към любимия клуб! Благодарим на децата, майките, бащите и дядовците, които извиха опашки на „Герена“, за да вземат своята абонаментна карта! Благодарим на всеки, който се включи в дарителската кампания! Благодарим на левскарите от страната и на тези, чието сърце бие в ритъма на „Левски“ дори на хиляди километри! Благодарим на ветераните за изградения път, по който да вървим! Благодарим и на децата на „Левски“, които ще продължат този път! Благодарим на всеки един от вас! Защото вие сте „Левски“!

Поклон пред нейно величество... „синята“ публика!

Един за всички, всички за „Левски“!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти