Акрапович: Смешно е да коментирам тази дузпа, цяла България ще има претенции

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович обяви, че дузпата, която получи Славия срещу неговия отбор е смешна и такова ще е мнението на цяла България. Двата отбора завършиха 1:1 в мач от 15-ия кръг на efbet Лига, а и двете попадения паднаха след 11-метрови наказателни удари.

“Съжалявам, че не спечелихме. Не искам да се смея, но ми е смешно да коментирам тази дузпа. Не само аз, но и цяла България ще има претенции към дузпата. Съжалявам за момчетата”, каза Акрапович, който също така сподели, че има претенции и към играта на неговия тим.

“В последно време имам претенции към футболистите. Има някои неща, които не ми харесват. Говорих с отбора, всички са съгласни, че в петък искаме да направим добър мач и да спечелим трите точки”, допълни Акрапович по повод предстоящия мач срещу Ботев (Враца).

В заключение треньорът на смърфовете коментира и повиквателната на Димитър Илиев за националния отбор. “За Митко Илиев се радвам от сърце. Това беше цел на целия отбор да попадне в националния отбор и съм много щастлив”, заключи Акрапович.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти