Владислав Кънчев в шампионска ММА битка в Сърбия

Владислав Кънчев в шампионска ММА битка в Сърбия

Един от най-опасните ММА бойци у нас - Владислав Кънчев, отново излиза на битка в чужбина. Известният с тежките си удари боен атлет ще участва в главното събитие на сръбската ММА верига SBC 24, където ще се бие за титлата в полусредната категория.

Негов опонент ще бъде иранецът Насер Калантари, който е в серия от 4 поредни победи - всичките завършили с нокаут!

Влади е с 9 победи в професионалния ММА, където има общо 14 двубоя, като 6 от тях завършват с победи с нокаут.


“От дълго време съм в контакт с организаторите на SBC и планирахме кога да участвам в тяхната организация” сподели Кънчев за MMA.BG. "И ето че това стана - предложиха ми мач за титлата на 77 кг която в момента е вакантна поради преминаването на техния шампион в UFC. Ще се бия срещу иранеца Насер Калантари, който има предишен опит в борбата и очаквам тежък двубой, но съм твърдо решен да взема колана”, добави Кънчев.

Дълго време Кънчев не успяваше да намери съревнование сред родните бойци, но успя да запише три участия преез последната година в български организации срещу чуждестранни противници. И трите битки завършиха в полза на Владислав, като през декември той записа победа над бразилец със събмишън, а през март и юли просна нокаутирани Максим Сорока (Украйна) и Алехандро Ротари (Румъния).

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти