Здравко Лазаров: С тези дребни души в отбора няма да стане

Наставникът на Вихрен (Сандански) Здравко Лазаров беше бесен след поражението с 0:1 в дербито с Беласица. Домакините победиха след гол от дузпа на стадион "Цар Самуил" в Петрич. Бившият национал бе ядосан на част от играчите си, като обеща сериозни промени. Тимът му остана на второ място с 20 точки, като изостана на осем от лидера Миньор (Перник) след 10-ия кръг.

"Бих казал едно нелошо първо полувреме, но направихме една глупост при дузпата. След това няма какво да коментирам футболно, тъй като футбол не се игра. Второто полувреме играхме само шест минути, няма как да ги коментирам. Жалко, че дойде съдия от Първа лига - Георги Димитров. Вчера го гледахме, че свири перфектно Славия - Царско село, а днес не знам. Или не иска, или не може. Той си прави разлика между Първа и Трета лига, но защо не искаше да играем футбол, едно накъсване... Много съм разочарован. По-добър отбор сме, но трябваше да го покажем и да победим. Явно не ни вървеше. Тръгнахме добре, създадохме 2-3 положения, ударихме и греда. Не искаше да влезе. Те без нищо ни биха, ние една глупава дузпа направихме, направо нямам думи.

Атмосферата на трибуните не е повлияла на играта. Знаем, че в това дерби в Петрич, така се играе. Ядосах се на един от моите резервни играчи, който отиде да се разправя с публиката и 10 минути не се игра футбол. Затова го смених, тъй като го пускам да играе, а той се разправя с публиката. Не искам да се заканвам, но така не става. Ние имаме амбиции през този сезон, ще говоря на разбора във вторник. Ще има мерки, с такива дребни душици, които имаме в отбора, няма да стане. През зимата взимам 4-5 футболисти и гоним целите си. По-трудно стават нещата, но докато имаме теоретични шансове ще се борим", коментира афектираният Лазаров.

Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти