Гледай на живо

Септември (София) (U16) - ЦСКА-София (U16) /Почивка/

Халф на ЦСКА (Москва): Не можем да си позволим отпускане срещу Лудогорец

Халф на ЦСКА (Москва): Не можем да си позволим отпускане срещу Лудогорец

Полузащитникът на ЦСКА (Москва) Илзат Ахметов показа уважение към Лудогорец на днешната пресконференция преди утрешния двубой от група Н на турнира Лига Европа.

Първият въпрос към играча беше за дългото пътуване от Москва до Разград и дали не се е отразило, тъй като отборът е кацнал във Варна и след това е пътувал с автобус до Разград.

''Наистина неприятно е, че загубихме толкова време по пътя. Но ние сме футболисти и това е нашата работа", започна той.

''Разбира се, Шампионската лига - това е Космос. Но ние сме във втория по сила турнир. Тук участват отбори, които по-рано също са били в Шампионската лига. Мотивацията при нас е еднаква - да побеждаваме във всеки мач", добави още той.

''Не, няма никакво отпускане. Виктор Гончаренко няма да ни позволи подобно нещо. Лудогорец също е играл с Реал (Мадрид) и се е представил наистина достойно. А и ние вече сме забравили нашата победа над Реал. Сега пишем нова история", завърши халфът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти