Локо (М) отново показа характер като гост (видео)

Локо (М) отново показа характер като гост (видео)

Макар и трудно, Локомотив (Москва) победи с 3:2 като гост Оренбург и се изкачи на трето място в класирането на руската Премиер лига. Отборът на Юрий Сьомин излезе със същите 11, които започнаха и при успеха с 2:1 над Байер (Леверкузен) в Шампионската лига. "Железничарите" доминираха до почивката, но след нея бяха подложение на сериозен домакински натиск.

Авторът на победния гол на "БайАрена" Дмитрий Баринов се разписа и вчера. Халфът откри резултата с глава в 10-ата минута след хубаво центриране на Гжегож Криховяк. Оренбург не сътвори нищо в офанзивен план през първото полувреме, а Локо пропусна и други положение чрез Рифат Жемалетдинов и Жоао Марио.

В 48-ата минута срещу португалеца беше извършено нарушение в наказателното поле и Фьодор Смолов реализира дузпата. Интригата се върна в средата на втората част с попадение на Филип Рогич. Новото попълнение на Оренбург засече с глава хубаво центриране от десния фланг.

В края стана интересно и пред двете врати. Груба грешка на стража на домакините Андрей Климович позволи на резервата Едер да вкара трети гол за Локомотив, а в последната минута Артьом Кулишев фиксира крайното 2:3.

Локо има 20 точки - с три по-малко от лидера Зенит. В следващия кръг московчани приемат именно тима от Санкт Петербург.

Оренбург прекъсна серията си от две поредни победи и в зоната на изпадащите с едва 8 точки.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти