Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Президентът на Лацио: В момента няма нужда от моята намеса

Президентът на Лацио: В момента няма нужда от моята намеса

Президентът на Лацио Клаудио Лотито е горд с отбора, който се намира в най-силна форма в Серия “А” и вече е на 5 точки от върха. В събота “орлите” сразиха шампиона Ювентус с 3:1 и гледат смело напред.

“Отборът е на ниво във всеки един показател - заяви шефът пред Tiki Taka. - Тимът е сплотен и се надявам да продължи по този начин. Печелим мачовете със саможертва, решителност и борбеност. Играчите се раздават до последно.”

Началото на сезона не беше толкова добро за тима на Симоне Индзаги, но Лотито увери, че и тогава не си е позволявал да се меси в работата на треньора. “Намесвам се само според правомощията ми и винаги съм бил съгласен с наставника. Няма и за какво да се намесвам сега, защото атмосферата е добра. Моята роля е само при рискови ситуации или проблеми”, добави президентът.


Тази седмица римляните ще се борят за продължаването си напред в Лига Европа, но шансовете им не са големи, защото преди последния кръг са на 3 точки от второто място.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички