Мазурек: Ние сме семейство

Мазурек: Ние сме семейство

Халфът на Левски Франко Мазурек демонстрира висок морал въпреки турбулентната ситуация в клуба. Вчера нисичкият аржентинец публикува своя игрова снимка в една от социалните мрежи, а под нея написа: “Левски е семейство. Само Левски”.

Под поста той получи доста окуражителни съобщения от феновете. “Бъдете силни, момчета! Всичко ще е наред. Единственото, което трябва да направите вие, е да биете ЦСКА в събота”, бе написал запалянко.

Вчера “сините” проведоха пълноценно тактическо занимание. В състава на Петър Хубчев няма големи проблеми. Халфът Симеон Славчев ще излезе на терена срещу “армейците” със счупен пръст на крака. Единственият под въпрос за дербито е Найджъл Робърта. Днес нидерландецът ще почерпи съотборниците си, защото става на 22 години. През есента той участва в 12 шампионатни мача и вкара 8 гола.

“Тема Спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти