Роб Пелинка: Част от душата ми бе ампутирана

Роб Пелинка: Част от душата ми бе ампутирана

Роб Пелинка, който години наред бе агент на Коби Брайънт, а след това премина крачка нагоре и влезе в управата на Лос Анджелис Лейкърс, също наруши мълчанието след трагедията, отнела живота на суперзвездата на световния спорт.

‘В неделя загубих най-добрия ми приятел и моята прекрасна кръщелница. По този начин част от душата ми бе ампутирана. Коби бе природна сила. Беше мъдър, целенасочен и отдаден. Визионер без граници. Отдаден и обичащ съпруг и “момичешки баща” като никой друг. Когато влизаше в стаята, сякаш запалваше енергията. Той беше високо напрежение, двигател без ограничения. Съзнанието му имаше безкраен капацитет да научава нови неща. Той беше, да го поставим простичко, най-вдъхновяващият спортист на нашето време. Това, което обаче може и да не знаете е, че той бе най-добрият приятел, който някой може да си пожелае”, пише Пелинка.

“Джиджи пък бе самата радост. Усмивката даваше комфорт във всеки един случай. Тя беше брилянтна и учтив. И точно като баща си, когато стъпеше на баскетболното игрище, показваше друга страна от природата си. Човече, тя можеше да играе. Баскетболната съдба бе ясна. Светът го знаеше. Тя също така бе невероятна, лоялна и подкрепяща сестра, както и чудесен приятел на децата ми. Синът ми и дъщеря ми винаги се чувстваха по-добре след време, прекарано с Джиджи. Гордея се от всичко, което тя представляваше”, продължава той.

Генералният мениджър на Лейкърс подчертава, че след тях остава празнина, която не може да бъде запълнена. Пелинка пише още, че нищо не може да го раздели от любовта и вдъхновението, които е получавал от Коби и Джиана.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти