ЦСКА 1948 разби дубъла на Зенит (видео)

Отборът на ЦСКА 1948 разби с 4:0 дубъла на Зенит в първата си контрола на турска земя. Проверката с руския тим можехте да гледате НА ЖИВО в сайта Sportal.bg. "Червените" бяха пълни господари на терена срещу втория състав на Зенит, в който имаше и доста футболисти на тима до 19 години. Денислав Александров (35, 37) отбеляза два гола за ЦСКА 1948, а Андон Гущеров (40) направи резултата класически. Даниел Младенов (49) отбеляза първото си попадение с екипа на ЦСКА 1948. В 78-ата минута стражът на "червените" Димитър Тодоров спаси дузпа.
Преди дни ЦСКА 1948 надигра с 3:1 Свиленград в първата си контрола за 2020 година. Червените поведоха с 3:0 след попадения на Борис Тютюков (34), Денислав Александров (48) и Валентин Йосков (53), а Мариян Тонев вкара за домакините след час игра.

Преди началото на мача отборът на ЦСКА 1948 връчи специално флагче на своя съперник, както и торбички с подаръци на целия треньорски щаб на руснаците.
Още в 3-ата минута “червените” можеха да поведат в резултата, но Даниел Младенов стреля покрай вратата след добро подаване на Андон Гущеров. Минута по-късно Славчо Шоколаров стреля от дистанция, но стражът успя да блокира удара и да избие в корнер. След силното начало на мача за ЦСКА 1948 последваха спокойни минути, в които отборът на Зенит 2, в който имаше и доста юноши, наложи по-добро владение на топката.

В 25-ата минута Дани Младенов опита да отбележи със задна ножица, но без голям успех. Янко Сандански също стреля опасно, но топката срещна тяло на защитник и излезе в корнер. В 32-ата минута шут на Даниел Младенов срещна десния страничен стълб. В 35-ата минута добра атака на “червените” доведе до гол във вратата на Зенит. Денислав Александров завърши с хубав удар подаване на Васил Шопов. В 37-ата минута младокът отбеляза втори гол.

Янко Сандански подаде в коридор към Александров, той пое, напредна и в хубав удар и помощта на гредата даде преднина на ЦСКА 1948 от два гола. Столичани удариха трети шамар по Зенит 2 с гол на Андон Гущеров в 40-ата минута. Нападателят се разходи в наказателното поле на руския тим и с безпощаден удар направи резултата класически.
В 49-ата минута Даниел Младенов отбеляза първото си попадение с екипа на ЦСКА 1948, макар и в неофициална среща. Денислав Александров можеше да оформи своя хеттрик, но предпочете да комбинира с Младенов, който не сбърка пред вратата, насочвайки добре с глава. В 78-ата минута Валентин Йосков се размина с гола след удар в тялото на защитник. В ответната атака Кристиян Николов повали свой съперник в наказателното поле и главният съдия посочи бялата точка. Дузпата бе изпълнена от Балдариев, който стреля в долния десен ъгъл на вратата, но Димитър Тодоров спаси.
ЦСКА 1948 - ЗЕНИТ 4:0
1:0 Денислав Александров (35)
2:0 Денислав Александров (37)
3:0 Андон Гущеров (40)
4:0 Даниел Младенов (49)

Стартови състави:

ЦСКА 1948:

Наумов, 25. Ал. Александров, 21. Василев, 14. Ивайло Тодоров, 30. Д. Атанасов, 20. Сандански, 88. Шоколаров, 17. Младенов, 10. Шопов, 11. Д. Александров, 99. Гущеров

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти