Хауърд търси помощ от Коби за Звездния уикенд

Хауърд търси помощ от Коби за Звездния уикенд

Дуайт Хауърд отново ще участва в Конкурса по забивки, съпътстващ звездния уикенд на НБА. 34-годишният център на Лос Анджелис Лейкърс изживява втора младост в редиците на калифорнийци при втория си престой в отбора, а след по-малко от месец, в средата на февруари, ще опита да вземе втора титла в шоуто - след тази от 2008 година. За целта дори смята да потърси помощ от… Коби Брайънт.

“Опитвам се да накарам Коби да участва с мен. Така че… Ако може висчки фенове на Лейкърс да лобират и да накараме Коби да ми помогне в Конкурса, това би било наистина хубаво. Би било страхотно”, каза Хауърд след победата на Ел Ей със 100:92 в “Медисън Скуеър Гардън” срещу Ню Йорк Никс.

Дуайт участва в надпреварата за най-добър забивач в три поредни години, когато бе в разцвета на силите си - между 2007 и 2009 година. В последствие Хауърд добави, че вероятно не е имало по-възрастен участник от него, но това всъщност не е така. Центърът навърши 34 години през декември, а през 1985 година Джулиъс Ървинг участва в състезанието на забивачите малко преди да стане на 35.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти