С голяма доза шанс Хофенхайм се съвзе след лошата серия (видео)

С голяма доза шанс Хофенхайм се съвзе след лошата серия (видео)
Изпадналият в криза тим на Хофенхайм се съвзе с победа с 2:0 на чужд терен срещу Унион (Берлин) в среща от 16-ия кръг на Бундеслигата. Преди този мач гостите нямаха успех от четири мача насам, но сега отново са близо до място в топ 6.

Хофе имаше и немалка доза шанс, защото играчите на Унион бяха по-активните и създадоха много повече положения. Антони Уджа не успя да реализира преди почивката, a после и Себастиан Андерсон пропусна към края. Но със 100-процентов пропуск се “отличи” и Андрей Крамарич на другата врата.

Шансът беше с гостите и в 56-ата минута, когато удар на Иляс Бебу се отклони в тялото на футболист на столичани и стана неспасяем за вратаря Рафал Гикевич.

Битката продължи до последните секунди, когато гостите стигнаха до второ попадение, вкарани от Кристоф Баумгартнер след перфектен дрибъл на Хавард Нордвайт.



За Унион това е осмо поражение от началото на сезона в Бундеслигата, но засега тимът е далеч от опасната зона.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти