Унион се превърна в страшилище на своя стадион (видео)

Унион се превърна в страшилище на своя стадион (видео)
Отборът на Унион (Берлин) продължава да радва привържениците си, след като този път надви друг от новаците - Кьолн, с 2:0 у дома в среща от 14-ия кръг на Бундеслигата. И двата гола бяха дело на шведа Себастиан Андерсон. Това е четвърта поредна победа за тима на “Старото лесничейство” без допуснат гол и столичани вече са десети в класирането.

Гостите си остават в зоната на изпадащите, след като днес не се възползваха от шансовете си. Още при 0:0 те имаха две много добри възможности за гол. След това в 33-ата минута те бяха наказани от статично положение, при което Андерсон спечели борбата на втория етаж и с глава прониза Тимо Хорн за 1:0.

Пет минути след подновяването на играта за втората част Андерсон удвои, след като излезе сам срещу вратаря. Защитникът Себастиан Борнаув изчисти топката в зоната около голлинията, но технологията отчете, че тя е била преминала с целия си обем.

“Козлите” имат само 1 точка в последните си шест гостувания в Бундеслигата и ги очаква тежка борба за оцеляване.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти