Акрапович: Съперникът е много класен на хартия, на терена не го признаваме за фаворит

Акрапович: Съперникът е много класен на хартия, на терена не го признаваме за фаворит

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович обяви преди заминаването на тима за Франция, където утре ще изиграе срещата реванш от третия предварителен кръг на ЛЕ срещу местния Страсбург, че смърфовете отиват с нагрласата да отстранят своя съперник. Първият двубой в Пловдив завърши 1:0 в полза на французите, които играха с човек повече през почти целия двубой, а и съдията им удари сериозно рамо, не отсъждайки очевадна дузпа за българския тим.

“Очакванията ми за реванша са големи. Очаквам хубав мач, особено след добрите срещи, които изиграхме в последно време. Ще дадем всичко от себе си, ще направим всичко възможно, за да можем да преминем в следващия кръг. Момчетата искат, аз искам, затова се надявам да направим хубав мач. Шансовете са както и в миналия мач, видяхте, че дори с 10 души можем да направим специални неща.

Съперникът е много класен на хартия. На терена обаче не признаваме никого като фаворит. Важно е да си свършим работата”, каза Акрапович.

“Видях слаби страни в противника. Има някои неща, които трябва задължително да направим, за да вкараме гол. Ще бъде интересен мач”, добави специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти