“Парк де Пренс” се произнесе: “Неймар, махай се!”

“Парк де Пренс” се произнесе: “Неймар, махай се!”

По всичко личи, че дните на Неймар в Пари Сен Жермен са преброени. Бразилецът не крие желанието си да напусне френския гранд и да се завърне в Испания, а с цялостното си отношение към клуба настрои срещу себе си и феновете. Снощи, по време на мача от 1-ия кръг в Лига 1 срещу Ним (3:0), публиката на “Парк де Пренс” ясно показа, че не иска Неймар в отбора. Камерите уловиха няколко големи транспаранта с послания към звездата. Един от тях гласеше: “Неймар, махай се!”. Имаше и откровени обиди, свързани с личния живот на нападателя и конкретно случката отпреди няколко месеца с обвинилата го в изнасилване Нажила Триндаде.

Неймар стана трън в очите на ултрасите на ПСЖ не само защото иска да си тръгне, но и заради свое скорошно изказване, че един от най-хубавите моменти в кариерата му е победата с 6:1 над френския тим с екипа на Барселона.

“Трябва да сме реалисти и да намерим решение. Невъзможно е да намерим друг футболист като Неймар, но сме длъжни да се научим да играем без него. Да, има преговори между ПСЖ, самия футболист и други клубове, но повече не мога да кажа. Аз харесвам Неймар, искам той да остане и да играе заедно с Килиан Мбапе и останалите. Трансферният прозорец е отворен и трябва да  сме наясно, че можем да загубим Неймар”, коментира след мача старши треньорът Томас Тухел.

Бразилецът не беше в групата за двубоя с Ним, а според медиите към днешна дата най-вероятно е той да бъде продаден на Реал Мадрид.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти