Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Зума: Има двубои, които учудват целия свят, дано така да е срещу Страсбург!

Зума: Има двубои, които учудват целия свят, дано така да е срещу Страсбург!

Почетният президент на Локомотив Пловдив и легенда на тима и българския футбол Христо Бонев си пожела още една луда вечер, в която Господ да е с нашите отбори в Европа, както бе срещу Франция през 1993-а.

Черно-белите приемат Страсберг в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа тази вечер от 20,30 часа на Лаута.

„Изправяме се срещу съперник от страната световен шампион. Страсбург участва в Лига Европа благодарение на това, че е спечелил Купата на лигата, което не е никак малко постижение. Това говори за тяхната класа и сила.

Въпреки че бяха доста време във втора дивизия, Бруно Акрапович и играчите оценяват сериозността на двубоя и противника. Но при нас, у привържениците и ръководителите, съществува една възбуда от всичко това, което направиха футболистите. Мисля, че утре (б.а. – днес) хората, пълнейки стадиона, ще принудят играчите да дадат всичко от себе си.

Надявам се да имаме късмет, Господ пак да бъде българин и да ни помогне да постигнем добър резултат преди реванша, а също и на останалите родни отбори. Ще се хвърлим в битка, за да ги елиминираме“, коментира Зума пред „Тема спорт“.

„На реванша в Търнава допуснахме някои грешки, които можеше да ни костват елиминиране. Добре, че в игра влязоха Умарбаев и Жоро Илиев, които организираха атаките на нашия отбор и се стигна до гола. Убеден съм, че Акрапович е забелязал всичко това и ще вземе мерки“, добави Бонев.

„Във футбола има такива мачове, които все още учудват целия свят. Дано така да е и с този мач на „Лаута“, завърши Зума.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти