Милчо Ангелов попадна в групата на Етър за мача със Славия

Милчо Ангелов попадна в групата на Етър за мача със Славия

Нападателят Милчо Ангелов се завръща в отбора за гостуването на Етър в столицата срещу бившия си отбор Славия. Таранът досега лекуваше контузия, която получи по време на подготовката, и пропусна първите четири мача.

"Ангелов вече влиза в ритъм и е в групата", потвърди старши треньорът Росен Кирилов. Наставникът ще има опции за върха на атаката, като може да избира между Ангелов и Боджадж. Националът Крум Стоянов също се връща след излекувана контузия, заради която пропусна мача с Ботев (Пловдив). Така почти всички в Етър са на линия, като ще отсъства само Яни Пехливанов, който се разболя преди самото тръгване на отбора.

Двата тима са съседи в класирането, а в последните години етърци взеха няколко победи на "Овча купел", но са наясно, че ги чака много здрав мач.р”Много добър отбор са, имат качествени футболисти, във Варна бяха доста агресивни. В последните си три мача имат две загуби и реми и със сигурност ще търсят трите точки срещу вас. Етър обаче излиза след четирите ремита за първа победа", коментира Росен Кирилов.

Групата на Етър за мача: Христо Иванов, Анатоли Господинов, Здравко Илиев, Александър Дюлгелов, Артьом Артюнин, Крум Стоянов, Красимир Станоев, Николай Колев, Румен Руменов, Светослав Ковачев, Даниел Младенов, Милчо Ангелов, Иван Скерлев, Кольо Станев, Иван Стоянов, Йордан Апостолов, Дино Мартинович, Флорент Боджадж.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти