Юве предлага трима в замяна на Погба

Юве предлага трима в замяна на Погба

Ювентус не се отказва от желанието си да върне Пол Погба в Торино. Италианският гранд търси различни варианти, с които да убеди Манчестър Юнайтед да се раздели с халфа. “Corriere dello Sport” разкрива какво е най-актуалното предложение на “бианконерите”.

Изданието разкрива, че от Юве са готови да дадат на Юнайтед трима свои футболисти в замяна на Погба. Въпросните играчи за Жоао Кансело, Блес Матюиди и Дъглас Коща. И тримата няма да са титуляри през новия сезон и клубът е склонен да се раздели с тях.

Реал Мадрид също иска да привлече Погба, но Манчестър Юнайтед сложи цена от 200 млн. евро на световния шампион. “Червените дяволи” се надяват по този начин да отблъснат всички кандидати за подписа на французина и той да остане на “Олд Трафорд”.

Погба разочарова през миналия сезон, в който изигра 35 мача и вкара 13 гола в Премиър лийг. Оле Гунар Солскяер обаче вярва в 26-годишния халф и иска той да е основната фигура в тима. Договорът на Погба е до 2021 година, но самият той прдпочита да напусне още това лято.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти