Нападателната мощ на ЦСКА-София изплаши Осиек

Нападателната мощ на ЦСКА-София изплаши Осиек

ЦСКА-София стресна сериозно втория си съперник в Лига Европа Осиек след разгрома с 4:0 над Титоград. На трибуните на "Армията" е присъствал скаут на хърватския тим. Той ще проследи и петъчната среща с Етър. Съгледвачът е останал впечатлен от офанзивната мощ на "червените", пише "Тема Спорт".

16 ЦСКА-София - Титоград 4:0

"Каквото ни трябваше, го видяхме още срещу Титоград", коментираха от щаба на Осиек. Хърватите няма да изпратят човек на реванша в Подгорица: "При 4:0 в първия мач няма смисъл да се пътува, а и ЦСКА вероятно ще съхрани част от основните си състезатели във втората среща", коментираха още от Осиек.

Хърватите вече завършиха лагера си в Австрия и се прибраха в родината. По време на подготовката те записаха загуба от ЧФР Клуж (1:2), равенства със Сепси (1:1), Баник (1:1) и Матерсбург (3:3), а след това победиха Заря (4:1) и Копенхаген (2:0).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти