Гриша Ганчев: Разбрахме се да не се купуват мачове и съдии (видео)

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев разкри какво са се разбрали босовете на Левски и Лудогорец Васил Божков и Георги Домусчиев на срещата с Премиера на България Бойко Борисов и президента на БФС Боби Михайлов, която се състоя тази сутрин в Министерски съвет.

"Договорихме се. Дано да е за последен път и да има феърплей. Разбрахме се да не се купуват мачове, да не се купуват съдии, да не се пробиват отбори и тъй нататък, и тъй нататък. Да има пълен феърплей и да победи най-добрият", лаконичен бе Ганчев на излизане от МС.

"Това ще го решат компетентните органи - български, европейски и т.н.", беше коментарът на Ганчев относно обвиненията на "червените" към Кирил Домусчиев в четворен конфликт на интереси - собственик на телевизията, предаваща мачовете от Първа лига, Лудогорец, Футбол Про Медия и член на Изпълкома на БФС.

12 Бойко Борисов се срещна с Георги Домусчиев , Васил Божков и Гриша Ганчев
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти