Зидан: Бях ядосан, но много от играчите все пак ще останат в клуба

Зидан: Бях ядосан, но много от играчите все пак ще останат в клуба

Старши треньорът Зинедин Зидан свали малко от напрежението в Реал Мадрид. Преди седмица “белите” загубиха от аутсайдера Райо Валекано и са на цели 18 точки от шампиона Барселона. До края на сезона в Ла Лига остават три кръга и все още няма яснота колко и кои играчи ще напуснат тима. Зизу побърза да успокои, че няма да има голяма чистка. Ето какво сподели френският наставник в навечерието на сблъсъка с Виляреал, който е в неделя от 17:15 часа.

Загубата от Райо Валекано
След двубоя бях много ядосан. След края на сезона ще има промени, но като цяло много от играчите ще останат в клуба.


Срещата с Виляреал

Целта ни е да спечелим на “Сантиаго Бернабеу” и да се опитаме да накараме феновете да се гордеят с всички футболисти. Жадуваме да направим много силен мач. По принцип искаме да вземем трите точки във всичките ни оставащи три двубоя. Ако излезем на терена с настроение, ще имаме много възможности за успех. Много са отборите, които все още имат за какво да играят. Виляреал ще дойде мотивиран с надеждата да вземе нещо.

Гарет Бейл

Аз съм треньорът и аз решавам кой ще играе. Гарет е тук, за да играе. Той е наясно с отговорността, която носи. Не го виждам обаче като ляв бек.

Пол Погба

Познавам го и вече казах, че е добър. Но нищо повече. Пол е състезател на Манчестър Юнайтед и чак в края на сезона ще видим какво ще се случи с всички играчи по принцип.

Винисус Жуниор

Той тренира и е във все по-добра форма. Вече е готов да бъде включен в групата. Винисиус е само на 18 години и може да ми е син. Той е класен футболист и е много важен за Реал и от гледна точка на бъдещето.

Икер Касийяс

Искам да изкажа подкрепата си към Икер. Той ни изпрати съобщение, вече е по-добре, но се нуждае от почивка и спокойствие.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти