Зидан: Мнозина искат в Реал, защото тук мечтите стават реалност

Зидан: Мнозина искат в Реал, защото тук мечтите стават реалност

Наставникът Зинедин Зидан отговори на въпроси за предстоящите трансфери в Реал Мадрид. След разочароващия сезон клубът ще търси подсилване и треньорът потвърди, че основните усилия за това ще бъдат хвърлени в нападение. Спрягат се имената на някои офанзивни играчи като Еден Азар и Неймар.


“Много футболисти искат някога да станат част от Реал. Тук мечтите стават реалност. Ще видим какво ще стане. Аз знам какво искам да се промени, работим по това. Нуждаем се от по-силна атака и повече възможности за избор”, заяви Зидан на днешната си пресконференция.

Медиите твърдят, че сделката с Челси за Азар е сигурна. Не е ясно обаче дали Гарет Бейл ще напусне “Бернабеу” и ако остане, как ще си пасне с белгийския национал. “Бейл е щастлив и до края на сезона ще играе. След това ще видим. Иначе всички добри футболисти си пасват и могат да играят заедно”, добави французинът.

Зизу не вижда смисъл някой играч да отказва да си ходи, ако му бъде казано, че на него повече няма да се разчита: “Ако даден състезател има контракт, той може да остане дори и да не играе. Но нали всеки иска да е на терена, прав ли съм?”

За двубоя с Райо Валекано в неделя световният шампион няма да може да разчита на Карим Бензема, който е с травма. Със сигурност мястото му няма да бъде заето от Винисиус Жуниор, който все още не е възстановен напълно след контузия. По думите на наставника той се нуждае от още поне седмица.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти