Христо Коилов ще води Локо (Мездра)

Христо Коилов ще води Локо (Мездра)

Христо Коилов ще се води треньор на Локомотив (Мездра) в Северозападната Трета лига. Той беше представен днес, заедно с отбора за новия сезон. Ръководството на „железничарите” реши да ползва лиценза на Коилов, а не този на Николай Николов-Колчо, с когото се беше споразумяло предварително. На практика работата ще върши досегашният наставник Иван Георгиев-Саки. Коилов ще идва 2-3 пъти в седмицата от София. С привлечените последно от Саки Явор Янков и Боян Данов /вратар/ групата на Локо набъбна до 25 човека. Нищо чудно обаче някои от момчетата да си потърсят друг отбор заради неочакваното назначение броени дни преди старта на първенството.

В последната си контрола днес срещу новака в областната „А” група на Врачанско Ботевъ (Брусен) мездренчани постигнаха двуцифрена победа с 10:0. С хеттрик завърши Тихомир Найденов-Бизнеса. Брайан Стоянов също отбеляза три гола и пропусна дузпа. Два пъти се разписа Румен Рангелов, а по веднъж точни бяха Иван Велчев, Марио Иванов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти