Гледай на живо

Локомотив (София) представя Красимир Балъков

Уанда Нара щастлива от дебюта на Икарди, но пак говори за трансфер

Уанда Нара щастлива от дебюта на Икарди, но пак говори за трансфер

Половинката на Мауро Икарди и негов агент Уанда Нара е щастлива от първите дни на двамата в Париж. Нападателят премина от Интер в Пари Сен Жермен като преотстъпен и в събота записа дебюта си в мача срещу Страсбург (1:0), когато се появи като смяна. Дамата обаче пак поде темата за евентуален трансфер на играча в Наполи.

“Приеха Мауро много добре и феновете не спряха да подкрепят тима от началото до края - заяви Нара пред Tiki Taka. - Много ми е интересно да  чувам как се произнася името на Мауро на френски. ПСЖ е водещ клуб, на който никой не може да каже “не”. От всички възможности тази беше най-добрата от логистична гледна точка. А и на децата им харесва тук. Вече се сприятелихме с група хора и ги заведохме на италиански ресторант, за да им покажем какво ядем. Преди малко Икарди обикаляше из града със скутер и ми изпрати снимка. Много е щастлив!”.

През лятото нападателят беше искан от много клубове, като Наполи беше сред фаворитите. Той обаче отказа предложението. Сега Уанда беше запитана дали все пак след време няма да видим трансфер в посока Неапол. “Наполи все още пази парите, които така и не похарчи за Мауро. Така че е възможно през януари да има изненада”, добави аржентинката.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти