Бекали: Ганчев се молеше на жената на боса на Каляри да купи Десподов

Бекали: Ганчев се молеше на жената на боса на Каляри да купи Десподов

Румънският мениджър Джовани Бекали направи много интересно изказване за преминаването на Кирил Десподов в Каляри от ЦСКА-София през зимата. Той заяви, че сардинците са имали намерение да купят Янис Хаджи, който е сред големите звезди в румънския футбол.

В последния момент обаче лично се е намесил собственикът на "червените" Гриша Ганчев, който по думите на агента се примолил на съпругата на президента на италианския клуб да бъде предпочетен Десподов.

96 Гости и официални лица преди церемонията "Футболист на годината 2018"

"Имах оферта за Янис Хаджи от Бенфика и той щеше да е заместникът на Жоао Феликс, но сапунената опера с Атлетико провали трансфера. Цяло лято комуникирахме с португалците, но в крайна сметка нещата не се получиха", започна той.

"През зимата беше пред трансфер в Каляри. Те идваха четири или пет пъти да го гледат, бяха просто влюбени в него и бяха готови да го купят на момента. Но в последния момент президентът на Каляри купи онзи българин Десподов. И причината е, че съпругата му е българка", добави още той.

13 Срещата на Бойко Борисов с Боби Михайлов и футболните босове
"Президентът на ЦСКА Гриша Ганчев директно се помоли на госпожата да му помогне, защото имаше трудности при продажбата на футболиста си и така стана трансферът. И Каляри взе Десподов, който се контузи в първия си мач и вече не играе в отбора. За тяхна сметка си е", коментира Бекали пред изданието Digi Sport.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти