2-1
КР
Турнир:
National
Дата:
13 септември 2019
Начален час:
21:00
Villefranche Beaujolais
SC Toulon
 
25'
Гол!
Morgan Guilavogui
Гол!
Тимоте Тофлиеб
65'
 
Гол!
Maxime Blanc
68'