Америка де Кали
Union Magdalena
Гол!
Rafael Carrascal
50'
 
 
54'
Червен картон
Cristhian Alberto Subero Mier
Червен картон
Jefferson Eulises Murillo Aguilar
86'
 
Гол!
Santiago Moreno
90'