"Тайното имане" – легендата за несметно богатство оживява

14 октомври 2020 | 14:11
"Тайното имане" – легендата за несметно богатство оживява
  • копирано
  • 0
Неизчерпаем източник на богатства, останали от древни времена, нашите земи се кръстосват надлъж и нашир от търсачи на скъпоценности. С годините възникват множество поверия, някои от които описани в иманярски дневници. Според тях съкровищата най-често са поставяни в гърнета, делви или сандъци, след което биват заровени надълбоко до мост или дърво, спускани на дъното на кладенец или крити в речна плитчина. Местоположението им е било маркирано със специални знаци, а пътят до него описван в тайни карти.

Битуват легенди, че имането може да се открие само от човек с добро сърце или с помощта на гадател. Разкопаването е необходимо да става в пълна тишина, за да не потъне съкровището завинаги в земните недра. Имането трябва да се остави да престои една нощ неотворено, защото в противен случай откривателят му ще бъде застигнат от зла прокоба.

С най-новият талон на Спорт Тото – “Тайното имане” не е необходимо да сте гадател, да притежавате таен дневник или карта за да се сдобиете с богатство.
В него са заредени общо печалби за 5 000 000 лева. Под скреча на талона се крият тайни координати, които ще отведат най-големия сред късметлиите до мечтаното имане от 150 000 лева, а трима ще добавят към своите сметки по 50 000 лева. Присъединете се към обществото на търсачите на съкровища и посетете най-близкия тото пункт или обект от партньорската мрежа на Спорт Тото.


  • копирано
  • 0
SPORTAL.BG
Спортни новини
Прочетена 375

КоментирайНяма коментари.