Изкушаващи джакпоти в Спорт тото

10 октомври 2020 | 09:30
Изкушаващи джакпоти в Спорт тото
  • копирано
  • 0

82-рия тираж на Български спортен тотализатор има реалния потенциал да направи датата 11.10.2020 година в една от най- важите дати в живота на всеки, който си даде шансове с числовите игри. А до къде могат да се разпрострат мечтите за богатства говорят съответните суми.

Джакпотът в играта „6 от 49“ се очаква да достигне могъщата сума от 3 700 000 лева. Залозите за играта важат и за тегленето на Втори тото шанс, където печалбите достигат до 130 000 лева, освен това един късметлия ще спечели и нов автомобил. Ситуацията в играта „Тото 2 – Зодиак“ също е огромно предизвикателство пред всеки участник. Джакпотът в нея е до 3 000 000 лева, а с такива печалби оптимизмът за бъдещето има сериозна основа да става все по-голям.

Джакпот до 300 000 лева може да бъдат спечелен от всеки, който заложи на поне шест числа в играта. Разбира се, системите за пълно комбиниране с повече от шест числа, могат много по-лесно да дадат отговор на въпроса, как да увеличим възможностите да заложим на печелившата комбинация.

Спорт тото продължава да подпомага родния спорт и активно подкрепя Второто издание на купа „Черно море“ 2020“. Спортното събитие ще бъде проведено на 10 октомври 2020 (събота). Спортен клуб „Черно море-Бриз кану-каяк“, съвместно с Община Варна, Българската федерация по кану-каяк и Българският спортен тотализатор, канят всички желаещи в 9.30 часа на гребна база „Бриз“. Награждаването на победителите е планирано за 11.30 часа. Надпреварата ще се проведе в 3 дисциплини за юноши, девойки, мъже и жени: 1-местен каяк, 5 хил. метра, мъже, 1-местен каяк, 5 хил. метра, жени и 1-местно кану, 5 хил. метра, мъже.

До момента участие са заявили 44 състезатели от 9 клуба, което означава, че надпреварата ще бъде повече от оспорвана. Заповядайте да се заредите с тонизиращ морски бриз и да си вдигнете адреналина с гонките. А тези, които не са чужди на идеята за колосални печалби, могат да си дадат шанс като направят залози за 82-рия тираж на тотализатора. Крайният срок е в неделя 11-ти октомври до 18:15 часа, онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

  • копирано
  • 0
SPORTAL.BG
Спортни новини
Прочетена 369

КоментирайНяма коментари.